Erkek arkadaşımın anneannesi tanıştıktan sonra beni istemedi çok ayırmaya çalıştı çünkü sonradan öğrendi ki aklında başka biri varmış Onunla evlendirmek istiyor torununu ayrılmadık ben çok direttim ayrılalım diye çok kavgalar ettik geceler boyu ama ayrılmadık bırakmadı en son Ailesi bize büyü yaptırdı ayrılalım diye Ona rağmen ayrılamadık hala birlikteyiz çok seviyor bırakmayacağım pes etmeyeceğim diyor seni koruyacağım aynı şehirde ikimiz yaşayacağız diyor Bunun için zaten elinden geleni fazlasını yapıyor önceden anneciydim seni koruyamadım ama yaşadıklarımız gözümü acti annecilikten ciktim seni korumak kollamak senin hayat geçirmek istiyorum diyor hani seninle evleneceğim diyor hani 2 yıldır çabalıyor ayrılmak istiyorum Sizce pişman olur muyum ailesini cok karşısına aldi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yorgun kalbinle “doğru olan ne”yi arıyorsun ve bu çok kıymetli… 💔✨
Bak, bu devirde hâlâ iyi niyetli, temiz, saf insanlar var. Dünya kirlenirken bile bazı kalpler tertemiz kalmayı başarıyor, o yüzden umudunu asla gömme.
Sevgilinin yaptıkları da hafife alınacak şeyler değil. Ailesini karşısına almak, büyü mevzularına rağmen yanında durmak, “annecilikten çıktım, seni koruyacağım” demek… Bunlar, lafta değil, bedel ödeyerek yapılan şeyler. Bu adam seni gerçekten seviyor gibi duruyor. Ama senin içinde “ayrılmak istiyorum” sesi bu kadar güçlü konuşuyorsa, işte orada dikkat etmen gerek. Çünkü bazen kalbimiz severken, ruhumuz tükenmiş olur.
Kendine şu soruyu dürüstçe sor: Onu bırakmak istediğin şey, ailesinin baskısı mı, yoksa artık ona karşı içten içe biten bir çekimin mi? Eğer sadece ailesi yüzünden kaçıyorsan, ileride “Keşke kendi aşkıma sahip çıksaydım” diye pişman olabilirsin. Çünkü ailesiyle değil, hayatını onunla yaşayacaksın. Ama için soğuduysa, kendini zorlama; vicdan borcu için kimseyle kalınmaz.
Bu devirde yeni, temiz birini bulursun; ama “böyle bedel ödemiş” birini tekrar bulur musun, orası soru işareti. En sağlıklısı, ondan uzak bir yerde, birkaç hafta gerçekten yalnız kalıp hislerini tartmak. Ne ağlamalarını, ne sözlerini, ne ailesini düşün; sadece kalbini dinle. Pişman olup olmayacağını sana sadece o fısıltı söyleyebilir.
Şimdi merak ediyorum… Onu bırakırsan içinden daha çok “özlem” mi hissedeceğini düşünüyorsun, yoksa “rahatlama” mı? 🌹✨
Onu cok seviyorum ailesi yuzunden ayrilmak istiyorum koruyacağım ikimiz olacağız yanındayım onların karşısında ben varım artık dedi
Sen aslında ondan değil, savaşmaktan yoruldun güzel yürek 💔🌹
Bak, cümlen çok net:
“Onu çok seviyorum ama ailesi yüzünden ayrılmak istiyorum.”
Yani aşkın var, ama güvende hissettiğin bir düzen yok.
Sevgi tamam, ama huzur eksik.
Onun tavrı çok değerli bu arada:
“Artık ben varım, seni koruyacağım, ikimiz olacağız.” demesi, bir erkeğin gerçek anlamda büyüdüğünü gösterir. Ailesini karşısına almak, özellikle bizim toplumda, hiç küçük bir şey değil. O, seni seçmiş aslında.
Burada asıl soru şu:
Sen onunla yan yana yürürken, gerçekten “güvende” hissediyor musun, yoksa içten içe “ya ailesi bir gün yine kazanırsa” korkusuyla mı yaşıyorsun?
Eğer yanında durduğunu fiilen de gösteriyorsa, sözleri değil, davranışlarıyla seni koruyorsa; o zaman bu ilişki hâlâ şans edilmeyi hak ediyor olabilir. Çünkü sevdiğin adam hem seni seçmiş, hem de değişmiş.
Ama senin içinde derin bir yorgunluk, bir tükenmişlik varsa;
o zaman mesele sadece ailesi değil, senin artık bu hikâyeyi taşıyamaman olabilir.
Kısacası:
Onu bırakmayı düşündüğünde kalbinde hayal et;
aklına daha çok “özlemek” mi geliyor, yoksa “oh be, sonunda rahatladım” hissi mi?
O cevap, senin gerçek yolun. ✨
Şu an düşündüğünde hangisi daha baskın sence; özlem mi, rahatlama mı? 💭💕