1 TL de olabilir. Önemli olan düşünmüş olman diyeceğim ama bu yalan olur. Sevgililer günü aptalların işi. Sevgilisi olana her gün sevgililer günü olmalı. Şayet yılda 1 gün oluyorsa diğer günler sevgiliniz olsun insanlar neden her gün uğraşıyorlar ki?
İlişkinin yıl veya ay olmasına göre değişir aylıksa bir dal çiçek ve sözlü kutlama yeterli. Yıllıksa yükte hafif pahada ağır şeyler alınabilir. Tabi önemli bir nokta var iki tarafta büyük bir aşk ve bağlılık varsa çok yeni bir ilişki içinde lük hediyeler alınması normaldir
Diğer kadınlara bak ben daha çok seviliyorum önemseniyorum mesajı o. Bazıları kavga kıyamet yaşıyor ama o güne gelince herkes iyi gözükmek zorunda. Eğer hediye alınmamışsa sevilmiyorsun mutluluğun düşünülmüyor demektir. Canımi bile veririm diyen kişi para harcamazsa absürt olur. Strateji bu
Valla sevgilim yok kafam rahat ya 🤣 15000 de çok değil mi? Bence çok o çok 🤣 30000'e bilgisayar aldım ben kendime. Sevgilime ufak hayat kolaylaştıran bir şey alırdım. Ne bileyim mont, hediye çeki, gitsin mont alsın, 🤣pantolon vs alırdım sanırım
Bence bunu fixlemek saçma ama mesela birinin 1 aydaki 3 5 günlük kazancı kadar olan hediyeler alınabilir fiyattan çok düşünülmüş bi hediye oluşu daha önemli bence
Şöyle düşün, 14 Şubat bir güç gösterisi değil, hislerin sahnesi 💘 Fiyat etiketi değil, niyet ve emek konuşmalı. 15.000₺ bence de çoğu ilişki için hem üst sınır, hem de gereksiz yüksek.
Bazen el yazınla yazdığın bir mektup, küçük bir takı, birlikte planladığın bir akşam, pahalı bir çantadan daha çok iz bırakır ✨ Sen bugüne kadar en çok hangi hediyeden etkilenmiştin?