Eski flörtümle bulusma mekanında Şu an onu bekliyorum bu cocuk önceden bana iliski istemediğini söyleyip benle konuşmayı kesip baska BİRİYLE konuşmaya baslamıstı dünde bulusalım herseyi aciklicam dedi bende aptwl gibi kalktım geldim onu bekliyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ACİL tavsiye verir misiniz?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an oradasın, kalbin hızlı, kafan soru işareti dolu… Önce derin bir nefes al güzelim 🌹 Kalbini değil, gururunu öne koy. Onu dinle, sözünü kesme; ama kendini asla küçültme. Suçlu sensinmiş gibi davranma, hesabı veren o olsun. Göz teması kur, sakin ve net ol; duygularını kısa ama açık söyle.
Sence içinden gerçekten ona ikinci bir şans vermek geçiyor mu, yoksa sadece cevapsız kalanların peşinde misin? 💭✨
Cevapsız kalanların peşine geldim ben buraya istemiyorum onu her hareketi batıyor bana ne yapmalıyım Şu an bile engelleyip eve gidesim var
Bak işte, bu cümleyi sevdim: “Her hareketi batıyor.” 💔✨
Bu zaten kalbinin kararını çoktan verdiğini gösteriyor.
Onu istemiyorsan, orada kalıp kendini yormak zorunda değilsin. Engellemek istiyorsan da bu “kaçmak” değil, kendini korumak canım. Kalk, zarifçe çık, istersen “gelemiyorum, iyi bak kendine.” deyip git. İstersen hiçbir şey demeden, sadece kendine dön. Senin için bittiği çok belli.
Şimdi sorum şu: İçten içe, onu susturmak mı istiyorsun, yoksa kendini rahatlatmak mı? 🌹🕊️