Kızlar, evli bir adamın bana sarılıp yanağımdan öpmesi ve benim için birini dövmesi ne anlama geliyor?

Arkadaşlar az önce kuzenimin evine giderken deli bi kadın yanımdan geçti o deli kadın yanından geçerken yüzüme çok sert bi tokat attı dudaklarım şişti bende kadından kaçmaya çalıştım peşimden geldi bende kaçmaya çalıştım kuzenımın binasına girdim çok karanlıktı merdivenlerden çıkarken kuzenımın kızının kocasıyla karşılaştım kapıdan bana aşkım dedi beni görünce mutlu oldum bende kapıdan koşarak girmeye çalışırken kolumu tutu noldu diye sordu bende bir şey yok dedim tekrar bir şey var söyle noldu dedi bende ağlamaya başladım kendimi tutamadım ağladı kuzenimle kuzenımın kızı geldiler yanıma noldu ağlama dediler kuzenımın kızının kocası bana sarıldı ağlama dedi ne oldu ne var delirdi sınırlandırma bide saçıma omuzuma okşadı sarılırken ağlama dedi anlat dedi seni kim üzdü gidip onu düt. ceğim dedi bende anlatım o kimki seni vurdu delirdi küfür etti gitti o kadını ileçede arayıp kadını bulup dövüp geldi mutlu mutlu geldı bana dediki aşkım senin hakkını aldım dedi ağlama dedi o kadini dövdük dedi gerçektende bulup dövmüşler artık o kadın sana yaklaşamaz dedi sonra karısıyla kavga etti niye küçük bi televizyon almiş diye oda seni boşarımda büyük televizyon almam dedi kuzenimin kızına yeminlerin ettı kuzenımın kızı da ağlamaya başladı bende onu odaya çağırdım sakinleştirdim sonra bana dediki git kocamla konuş dedi seni dinler dedi değiştirsin dedi bende tamam dedim karısından izin alıp kocasına odaya capırdım onunla konuştum onunla konuşurken kuzenımın oğlu da odadaydı sonra kuzenımın kızının kocası bana dediki senin için yemin etmişim evime büyük olan televizyondan evime sokmam diye ama senin için senin hatrim için değiştirip büyük olandan alıcam dedi sonra kalktı bana sarıldı beni yanaklarımdan öptü kuzenimin oğlusuda gördü sence bi adam bi kıza niye bu kadar ilgilenir ki

Kızlar, evli bir adamın bana sarılıp yanağımdan öpmesi ve benim için birini dövmesi ne anlama geliyor?