Sevgilim depresyondan çıkamıyor ne yapmalıyım?

birkaç ay önce ortak arkadaşlarımız olan insanlarla SORUNLAR yaşadık bana iftiralar attılar onunla Arami bozmaya çalıştılar yaptılar da yaptılar gerçekler günün sonunda aydınlandı fakat onu bu olaylar çok etkiledi ben de çok üzüldüm sonrasında babasıyla birtakım sorun yaşadı babasına bir konuda yalan söyledi babası da ona güvensizlik duyduğu için yine kendini suçladı neden yalan söyledim diye iş ile ilgili SORUNLAR yaşadı işinde birtakım aksaklıklar farklı bir duruma girdi hiçbir şekilde depresyondan çıkmıyor sürekli ölmek istiyorumlar işte günlük işleri yapmakta zorlanmalar bu tarz bir psikolojide ve çıkamıyor çıkmak istediğini söyle ama çıkamıyor ben depresyona girdim ettim ama bu ilk bahsettiğim olayda kapandı ikinci olayda da çok fazla bir şey kalmadı böyle herhangi bir maddi problemi sağlık problemi de yok sadece psikolojik olarak mental olarak Çökük çıkaramıyorum yani her türlü yanında olmaya çalışıyorum uzak mesafe ilişkisiyiz daha önce hiç görüşmedik yedi aydır konuşuyoruz o farklı bir ülkede ben onun yanına üç gün sonra buluşmaya gideceğim ve bana sırf mental Ynin kötü olduğu için gelmememmi söyledi ben de o zaman konuşmayalım dedim sonra işte sensiz yapamam sen benim tek dayanağısın falan diye tekrar konuşmaya başladık üç gün sonra gideceğim ama bilmiyorum ondan herhangi bir beklentim yok onu sevdiğim için gidiyorum yanında olmak için gidiyorum sonuç olarak iyi gün sevgilisi olmak istemiyorum sadece ama çıkmıyor yani nasıl çıkarabilirim bilmiyorum ona sordugumda ise niye bu kadar kötüsün dediğimde işte her olay üst üste geldi bundan dolayı böyleyim çıkamıyorum diyor ne yapmalıyım
Sevgilim depresyondan çıkamıyor ne yapmalıyım?