Sevgilim sinirlendiginde bambaska oluyor ayrilmali miyim?

Cok iyi giden hatta genelde beni alttan alan istediklerimi yapan huysuzlugumu ceken bi sevgilim var aramizda 4 yas var 18 yasindayim 22 yasinda kiyafetime karisir uzak mesafeyiz konumum onda bana ulasamadiginda deliye donuyo bana babamdan daha cok baski uyguluyo arkadasimla konsere bile gidemem bunlari o da yapmiyo ama yapmama izin verse bende ona bisey demem. Son zamanlarda da artik deliye donuyo telefonu yuzune kapiyorum sakinles oyle yaz diyorum bana aramazsan fotograflarimizi abine aticam dedi sonra actim konustuk sakince iyi degilsin İstanbul'a geleyim mi dedi beraber uyuyalim goruntulu konusalim sakinlesiriz dedi ama o sinir aninda asla yapmayacagi seyleri yapicak bi potansiyeli var bulustugumzdaysa cok iyiyiz ayrilirken gozleri doluyo gitmeni istemiyoeum diyo azicik soguk davransam halbuki onla ilgili bi durum degil gidiceksin diyo sorun var diyo olmayan biseyi anlattiriyo bana ne yapacqgim bilmiyorum tehditleri disinda bana bebek gibi davranir prenses muamelesi yapar o an disinda
Sevgilim sinirlendiginde bambaska oluyor ayrilmali miyim?