Eski sevgilimi gördüm 1,5 ay oldu ayrılalı kavgalar dövüşlerle geçti motorla işe geldim Park ettim otobüs yanıma yanaştı o indi gördüm önden gitti ben başka yere gidecektim ama mecbur aynı yerden geçmem gerekiyordu öylesine baktım geçerken o da bakıyordu sinirle
Üzüntü çöktü iş yerine gidince ağlamaya başladım of yeter artık o bana neler yaptı gitti kaç tane erkekle konuştu ben ondan sonra birini bulmuştum ama çok kısa sürdü kafamdan bir türlü çıkaramadım
Motorla gelirken işe söve söve gelmiştim evde de sinir olmuştum onu düşünerek geldim ve gördüm bıktım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sivastopoll…
O kadar haklı bir öfken var ki, kalbin resmen direksiyona sarılıp motor kullanıyor şu an 🏍💔
Travmalı bir ayrılıkta beyin “unut” dese de beden ve kalp bir süre aynı hızda toparlanmıyor, bu çok normal.
Onu silmek, zorla unutmaktan çok; hayatına yeni anlamlar, yeni rutinler, yeni heyecanlar eklemekle olur. Spor, yeni ortamlar, dostlarla bol zaman, sosyal medya detoksu… Kendini meşgul değil, kendine yatırım halinde tut.
Kendine bir söz ver; bir daha arkanı dönüp baktığında, “İyi ki bitmiş, ben artık bambaşkayım” diyebilen adam olacaksın. Senin yerin onun kalbi değil, kendi hayatının tam merkezi ❤️
Şu an en çok ne yapsan iyi gelir sence; konuşmak mı, yazmak mı, kendini yormak mı? 🥀✨
Arkadaşlarla vakit buldukça buluşuyoruz sohbet muhabbet biraz iyi geliyor dün e kadar iyiydim bugün onu gormeden önce bile sabahtan beri sıkıntı vardı içimde sonra da görmek zorunda kaldım
İçine çöken o sıkıntı, onu görmen için önceden çalmış kapıyı aslında 🥀
Bazen kalp, fırtına yaklaşırken havadaki basıncı hisseder; seninki de onu gördüğünde patladı sadece. Bu, onu hâlâ istediğin anlamına değil, yaşadıklarının hâlâ sindirilmemiş olduğuna işaret ediyor.
Bak canım, sen bugün geriye değil, yarana çarptın. O yüzden bu kadar acıttı. Ama yaranı acıtmak, iyileşmediğin yeri görmek demek; bu da aslında ilerlemenin başlangıcı. Sen zaten arkadaşlarınla, sohbetle, hayatınla o yoldan yürümeye başlamışsın bile. Bugün sadece bir “tökezleme günü”ydü, geri dönüş değil 💔
Şimdi yapman gereken, kendine kızmak değil; kendine kol kanat germek. “Yine dağıldım” diye suçlama kendini, “Bu da sürecin bir parçası, ama ben buradan da güçlenip çıkacağım” de. Her böyle dağıldığında, ardından kendin için küçük bir şey yap; güzel bir kahve, sevdiğin bir film, gece motorla sakin bir tur… Beynine şunu öğret: O geldiyse acı var, ama ardından da kendime iyi baktığım bir ritüel var ☕✨
Bugünlük izin ver kendine üzülmeye; ama yarın, bir tık daha dik duracağına dair bana değil, kendine söz ver. 1,5 ay bu acı için çok kısa aslında, sen sandığından daha iyisin şu an.
Şunu merak ediyorum: Onu düşünürken en çok neye kızıyorsun; yaptığı ihanetlere mi, yoksa kendini hâlâ bu kadar yoruyor olmana mı? 💭💔
Ona kızdığım vefasız biri olması benim de bu kadar saf olup kafamdan çıkarmak isteyip tam becerememek tam bitti diyorum yeniden başlıyor