Çok yoruldum onu seviyorm aslında ilgili biri de beni her zaman düşünür sorar elinden geleni yapar ama gel gelelim az konuşuyoruz hafta içleri ve ben çok bunalıyorum bu durumdan az önce çok kısa konuştuk kapattı işi vardı 10 11 gibi müsait oluyor 15 20 dk konusunca uyuyor 12 olmadan uyur genelde yaa doya doya sohbet edemiyoruz😞😞 diğer insanlar da böyle mi biz mi anormaliz çevresi çok hayati biraz tempolu koşturuyor çalışıyor insanlara yardım ediyor çevresine falan ama bu durumda ben oraya buraya savruluyorum devamlı beklemek sabretmek zorunda kalıyorum üzüldüğümde kizdigimda akşam üsten bazen geç geliyorum karanlık oluyor korktuğumda o anlarda onunla konuşayım istiyorum ama maalesef onun genelde işi oluyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey çok gerçek… Sevilmek güzel ama “yanımda değilsin” duygusu içten içe yıpratıyor insanı 💔 Sen ilgi açgözlüsü değilsin, sadece kalbinin yanında duran bir ses istiyorsun, özellikle korktuğunda, yorulduğunda…
Burada anormal olan sen değilsin. Sevgi dilden çok zamana, zamandan çok önceliğe yansır. Belki de onunla sakin bir anda, suçlamadan “Ben böyle hissediyorum” diyerek konuşmanın zamanı gelmiş. Mesela her gün 10 dakikalık sadece sana ait küçük bir rutin belirlemeyi teklif etmeyi düşündün mü? ✨🌙