Lütfen okuyup fikir verin çok ihtiyacım var 🥹🥹🚨Sevgilim beni rutin ve duygusuz bulup ayrıldı gerçekten suçlu ben miyim?

Sevgilime ilk görüşte aşık oldum. Çok sevdim değer verdim ilgi verdim. Birgün Bana dedi ki çok rutinsin hergün aynı şeyi yapsan sıkılmazsın. Tepkilerin çok benzer. Üzülsen aynısın mutlu olsan aynısın. Enerjin içimi doldurmuyor kendi içimde eksiklik hissediyorum dedi. Bana kendimi özel hissettirmiyorsun dedi. En son ayrılmak istedi ben de düzeltelim dedim. Ben kendimi kontrollü tuttugum için böyle oldu içimdeki hisleri sana geçirememiş olabilirim dedim. İkna oldu. Tamam düzeltelim bu ilişki buna değer, olana kadar deneriz gerekirse dedi. Sonra sana örnek vereyim dedi bir erkek kadının elinde malzemedir. Kadın şekillendirip onu yoğurursa ilişkide ipler kadının elinde olur dedi. Anladın mı dedi. Anladım ama erkekte yapabilir bunu dedim. O zaman sinirlendi. Senin ilişkiyi düşündüğün yok her şeyde karşılık istiyorsun bizden bir şey olmaz dedi. 2-3 da sonra da biz birbirimize ait değiliz uyumlu değiliz ayrıldı. o günden beri kendimi suçluyorum. Ben o şekilde cevap vermeseydim bir şansımız daha olurdu diye🥹🥹🥹

daha dışavurumcu, arzu olarak baskın kadın istiyordu. Ben daha çekinen birisiyim ama zamanla açılırım demiştim ona sonra malzeme olayında test etti beni sanırım. Ben öyle deyince de kendi kafasında netleşti. Bu kızın içinde yok diye düşündü galiba 🥹

. Bu arada unutamadığı eski bir kız vardı. Kız aldatıp başkasıyla evlenmiş. Ben ilişki içindeyken de şüpheleniyordum. B işte şey demiyordum ama onu anlamaya çalışıyordum unutmasına yardımcı olmak istiyordum onu yargılamıyordum. Kız evlenmiş zaten yıllar önce ama onda travma kalmış. Biz ayrıldıktan sonra eskiye dair yazılar beğenmeye başladı. Bir insandan ya nefret edeceksin ya seveceksin ikisini birden yapmaya çalışırsan orta yerinden kırılırsın diye. Bizde nefret etmelik durum yok.

Lütfen okuyup fikir verin çok ihtiyacım var 🥹🥹🚨Sevgilim beni rutin ve duygusuz bulup ayrıldı gerçekten suçlu ben miyim?