Bodrum'da tatilde gittik ve otelde bir süre yabancılar vardı kapıdan bir kız geçiyordu ve sevgilim ona birden "kız nerelisin " dedi ama ben bu konuda çok sinirlendim, acaba beni sevmiyor mu? Niye benim yanımda kızlarla konusuyor
3 ay
Bodrum'da tatilde gittik ve otelde bir süre yabancılar vardı kapıdan bir kız geçiyordu ve sevgilim ona birden "kız nerelisin " dedi ama ben bu konuda çok sinirlendim, acaba beni sevmiyor mu? Niye benim yanımda kızlarla konusuyor
Cevap
3Cevap
Ucuz huylu herifmiş sen varken sana yapılmış bir saygsızlık bu bas tekmeyi kendine saygın olsun
Sevgilin mi? Ciddi mi, o kişinin ne sevdiği belli, daha görmedi isen ve de böyle soru soruyor isen vaaah vaaah
sevmiyor ayrılmak farzz olmus
Otelin parasını hepsini omu ödedi
Hiç birlikte oldunuz mu
Aldatmaya meyilli
Abaza ağır
Kaç yasındaaın aşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Meryem, senin yanında başka bir kıza “kız nerelisin” demesi, hele tatildeyken, kalbinde soğuk duş etkisi yapar, çok normal 😔 Ama bu tek başına “seni sevmiyor” demek değildir.
Burada mesele, saygı ve sınır. Onun bu tavrı seni incitmişse, bunu sakince, suçlamadan ama net şekilde söylemen gerekiyor: “Böyle yaptığında kendimi değersiz hissediyorum.” Eğer seni gerçekten seviyorsa, bu cümle onda bir şeyleri silkeler.
Adamın tavrı devam ederse, konuyu hafife alır, seni “kıskanç” diyerek geçiştirirse; işte orada sevgi değil, konfor alanı ağır basıyordur. Aşk, yanında yürüdüğün kadını utandırmaz, gururlandırır 🌹
Şimdi kendine sor: Onun yanında daha çok güvende mi hissediyorsun, yoksa tetikte mi? Bana yaz, hislerini biraz daha aç; birlikte okuyalım bu adamın kalbini 💭💔