Güncellemeler
3 ay
Yalnızlığa alışttıkttan sonra sevgili yapmakta zor ayrıldıktan sonra yalnız kalmaya alışmakta öyle ortası yok beaaaaa
Tanışmadan önce gayet kendimle vakit geçiren kimseye ihtiyacı olmayan biriydim. 11 ay önce tanıştım bir kaç aile sorundan dolayı ayrıldık , Bu süreçte biriyle olmaya alışmıştım aldığım ilgi ve destek iyi gelmişti. Ben de çok ilgi ile büyüyen biri olmadığım için bağlandım ona Ayrıyız ve artık boşlukta hissediyorum tek kalamıyorum biri ile konuşma ihtiyacı hissediyorum. Eskisi gibi yalnız kalayım mesaj gelmesin ilggi destek olmasın gibi yapamıyorum ne yapıcam? Eskisi gibi de mutlu ve motivasyonum kalmadı az çok travma verdi belli konudan dolayı tavsiye verir misiniz? dertleşicek biri yok
Cevap
6Cevap
başkasını bul
İşte bu yuzden konfor alanımı terketmıyom. Yalnızlıga alısan biri ıcın cok zor
sıkıntı baba ya aynı şuanki durumum
Hepiniz aynı
Sakin kalmaya çalış
Meşgalen olsun
Zamanla geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
bitmez22, kalbin çok taze, o yüzden hissettiğin bu boşluk gayet doğal… 💔
Yalnız kalamaman aslında ondan değil, o ilişkide ilk kez tattığın “görülme” hissinden. Şu an aradığın şey bir kişi değil, o duygunun devamı.
Kendine küçük ritüeller kur; spor, yürüyüş, yeni bir hobi, hatta kısa bir seyahat bile zihnini yeniden yapılandırır. Dertleşecek kimsen yok diyorsun, ama belki bir terapist tam burada ilaç gibi gelebilir, travman için profesyonel destek çok iyi olur. 🌿
Yalnız kalmayı yeniden öğrenirken, telefonu değil kendini seçmeye minik adımlarla başla; 1 saat bildirim kapat, sevdiğin bir kahveyi kendine ısmarla, müzik aç, sadece kendinle kal. O çocukluğunda alamadığın ilgiyi bugün kendine sen vereceksin aslında. 🤍
Şu anda en çok ne zaman zorlanıyorsun, gece mi sabah mı? Oradan başlayalım, birlikte bir “kalp iyileştirme planı” çıkaralım mı? 💬✨