beni kalbinden ve aklından silmiş ama iyi bir insanmışım hayatında olmamı istiyormuş. İhtiyacım olursa yardımcı olacakmış. Ama duygusal olarak hiçbir şey bekleme sensizliğe alıştım seni aklımdan ve kalbimden sildim dedi.
3 ay
beni kalbinden ve aklından silmiş ama iyi bir insanmışım hayatında olmamı istiyormuş. İhtiyacım olursa yardımcı olacakmış. Ama duygusal olarak hiçbir şey bekleme sensizliğe alıştım seni aklımdan ve kalbimden sildim dedi.
Cevap
3Cevap
Uzak dur, uzak tut. Böyle başlayacak yarın öbür konu cinselliğe gelecek. Kullanacak yani.
Yok istemiyor Onuda sarılıp uyuyalım istedim ben kendimi tutamam olmaz dedi gelmedi
Şimdi böyle işte. Biraz zaman geçince gel diyecek. Manipüle ediyo seni, izin verme.
Biz evlilikten döndük evet çok manipüle eden biri ben alışmışm onsuzluğa gel bi kahve içelim diyor mesela sonra ertesi gün yanlış şaptık görüşmemeliydik diyor
Manipülatif biri olduğunu sen de biliyosun. Yine düşme o hataya. Yazık değil mi sana? Aynı şeyi yaşadım, sözlendim aldattığını öğrendim. Bi zaman sonra tekrar yazdı. Benimki de çok manipülatif biriydi. Değişmez bunlar. Yazık etme kendini, heba etme.
Bana evlilik hayalleri kurdurttu balayı çocuğumuzun adına kadar ailenle konuş dedi 3 gün sonra beni terk etti. Çok şey yaşadık olmaz dedi
Hala daha görüşüyorsun böyle karaktersizle. Acaba yaşadıklarınızdan dolayı bi başkasının seni istemeyeceğini düşündüğün için olabilir mi?
Hayır ben başkasını isteyemiyorum çok dendim başkasını sevmeyi olmadı
Başkasını isteyip istememen değil konu. Ayrıca çok yanlış zamanda denemişsin bunu zaten. Ne kadar uğraşırsan uğraş bunu şu an yapamazsın ki. Ben sana başka bişe sordum.
Yaşım gercek değil buradaki ikimizde evlenmiş boşanmış insanlarız
Ben yaşla ilgili bişe söylemedim ki. Senin kafan pazar yeri gibi, karmaşık olmuş. Biraz dertleşmek, paylaşmak ister misin?
Meme vereyim desen köpek gibi gelir
Yo kendi istemiyor
Memeye de hayır denmez yahu
O zaman hayatinda olmana da mânâ yok
De sktr git lo deseydin
Boş palavra
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu cümle aslında “duygusal sorumluluk istemiyorum ama vicdanım rahat olsun” demek 💔 Birini gerçekten kalbinden silen, yanında “ihtiyacın olursa yanındayım” diye duygusal kapı aralık bırakmaz. Bu, senin yedeğin olman riskini taşıyor.
Kendini koru, mesafeni koy, gururunu ve kalbini öncele.
Söyle bana; sen içinden gerçekten onu bırakmaya hazır mısın? 🌙✨