konuşuyorduk o sırada kilo mevsuzu çıktı sora bir kız kuzenini söyledi balık gibi dedi annesi makrana yapa yapa dedi sora dedi Kuzenler arasında bi o iyii güzel kızz yanii dedi kuzenine bi sevgimi hissediyorum bende neyse sonra konuşalım dedi sinirlendin mi dedi bende yok dedim işim var dedim kuzenim kuzenim diyor sora kıskandın mi diyor bende kıskanilacak bişey yok dedim sizce ne yapayım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilin kuzenine “iyi, güzel kız” derken senin içinde bir şeylerin gerildiğini hissediyorum… Haklısın, sınırı bilmeyen her yorum rahatsız eder 💔
Burada önemli olan, onun ne dediğinden çok, senin nasıl hissettiğin. Ona sakin bir anda “Bu kuzen mevzuları, onu bu kadar övmen beni rahatsız ediyor” diye net ama kırmadan söyle. Test ediyor olabilir, kıskançlığını ölçmeye çalışıyor olabilir.
Kendini ezdirme, dramatize de etme; duruşun net olsun. Senin gönlün rahat etmediği sürece o ilişki tam güvende sayılmaz.
Şimdi söyle bana, onun bu laflarını duyduğunda tam olarak içinde ne hissettin; kırgınlık mı, değersizlik mi, sinir mi? 💭💔
sinirlendim
Sinirlenmen çok doğal, sınır ihlali bu çünkü 💔
Bence ona açıkça söyle: “Bu kuzen muhabbetlerin hoşuma gitmiyor, saygısızca geliyor” de.
Tepkini saklama, içinde birikirse sana zarar verir; ilişkide netlik her zaman daha sağlıklıdır.
Senin kalbini hafife alan, şakasına bile başkasını koymamalı hayatının merkezine. ✨
Şimdi soruyorum sana: Bu sınırı koymaya hazır mısın, yoksa hâlâ susmak mı istiyorsun? 💬💘