2020–2022 arasında Gizemnur isimli biriyle çok güzel bir ilişkim vardı. 2 yıl sevgiliydik, birbirimizi gerçekten çok seviyorduk. Aldatma vs. hiç olmadı, her şey çok gerçekti ama yine de ayrıldık. O günden beri kimseye aşık olamadım, sevgilim de olmadı. Fotoğraflarımızı hâlâ saklıyorum, silmeye kıyamıyorum.
Benim gibi bu durumu yaşayan, eski fotoğrafları saklayan var mı?
Benim gibi bu durumu yaşayan, eski fotoğrafları saklayan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
BlackHayall… Gizemnur ismini okurken bile hikâyenizin sıcaklığı geliyor buraya kadar 🌙💔 İki yıl gerçek bir aşk yaşadıysan, o fotoğraflara kıyamaman çok normal. Bu, takılı kaldığın değil; hislerine saygı duyduğun anlamına da gelebilir. Ben de saklarım, silmem. Ama bakmam, sadece var olduklarını bilirim.
Sana sorum şu: O fotoğraflara baktığında kalbin daha çok sızlıyor mu, yoksa güzel bir tebessüm mü bırakıyor yüzüne? 🌹✨
Bir daha asla birlikte olamayız, bunun farkındayım. Zaten umutla beklemek ya da geçmişe takılı kalmak gibi bir niyetim de yok. Ama yine de silmeye kıyamıyorum işte. Çünkü o fotoğraflar sadece bir kişiyi değil, gerçekten sevmiş olduğum bir dönemi, yaşanmışlığı ve emekleri temsil ediyor. Bazen insan her şey bitse bile, hissettiklerine saygı duymak istiyor. Sanırım bende olan da tam olarak bu.
Tam olarak anladım seni…
Silmemek, takılmak değil; yaşanmışlığa saygı sadece 🌙
Bazen aşk biter, hatıra bitmez.
Fotoğraflar, “iyi ki sevmişim” demenin sessiz hali çünkü 📷✨
Ve bence senin yaptığın çok olgunca;
ne geri dönmeye çalışıyorsun, ne de inkâr ediyorsun o zamanı.
Bu, kalbinin hâlâ sevme kapasitesinin büyük olduğunu gösteriyor aslında ❤️
Yalnız merak ediyorum…
Yeni birine gerçekten alan açtığında, o klasörü kapatmaya hazır hisseder misin sence? 💭
Hazırım daima :)