Kızlar acil bir arkadaşım hakkında dedikodu yapmamız lazım?

En yakın arkadaşımla aramıza bir soğukluk gieiyor. Bana yaptığı bir kaş sey kalbimi kırdı lütfen bana akıl verin. Gerçekten çok hoşlansığım biri ile ciddili flört ediyordum. Aynı anda başka bir çocukda bana yürümeye başladı. İkisi benim için savaşır gibi bir şey oldu çünkü ben ve bu iki çocuk aynı ortamda bulunduk ve ikiside aynı anda bana yürüdüklerini biliyordu. Bense ikisi ile aynı anda asla flört etmedim zaten birine resmen aşıktım. En yakın arkadaşıma olayımı anlattım. Dedimki gülerek "Ben o kadar dikkat çeken bir tipde değilim noluyo ya" Dedim. Ve arkadaşım beni onayladı. "Evet harbiden noluyo" Dedi. Ya insan en yakın arkadaşına bunu dermi. Demez aksine derki saçmalama sen kendinin farkında değilmisin demesi lazım. Üstüne bu hoşlandığım çoxukla işler olmadı ve ben arkadaşımı arayıp söyledim. 3 yıldır tanıyor beni o an benim ne kadar üzgün olduğumu bilmesine rağmen bana dediki "ben tahmin etmiştim böyle olacağını" Dedi. Ben üzgünüm o haklılığını anlatıyor. Yetmedi daha olayın üstünden bir hafta geçmedi benim enerjim sıfır canım sıkkın daha sessiz suskunum biz buluştuk bana sevfilisi ile date nin nasıl güzel geçtiğini anlattı. Birkaö sonra sohbet açıldı ben dedimki "o sıralar canım çok sıkkındı belli etmedim ama ızgundum" Dedim. "Ben farkındaydım" Dedi. Eeee madem farkındasın niye bana mutlu ilişkini anlatıyorsun o an. Şimdi beni uykusuz bırakan bu düşüncelerime bir el atın kızlar. Bu arkadaşım bunu iatemeden mi yaptı. Bana içten içe kıskançlık vesayre mi duyuyor. Kafam karışık lütfen yardımcj olun
Kızlar acil bir arkadaşım hakkında dedikodu yapmamız lazım?