Eski sevgilimin arkadasindan gelen mesaj? Söylediği her şey doğru ancak neden bana yazdığını anlamadım kız bu arada, ne alaka?

Merhaba bu mesajı atmicaktim ancak dayanamadım eski sevgilin emre, benim sevgilimin arkadasiydi. Seni hiç dilinden dusurmuyordu, sürekli ağlayıp içiyordu biz onu toparlamaya çalışıyorduk filan. Bana her şeyini anlatırdı, ona destek olup önüne bakması gerektiğini söylerdim seni sürekli bı kötüler bı overdi. Geçen aylarda kocası beni aradı kan gelmemiş mevzusunu anlattı bize ve diğer erkek arkadaşlarina oturduğumuz sirada. Ben bı kadın olarak çok aşırı rahatsız oldum ve dul kaldi artık gibisinden gülüyordu. Sadece çok doğru bi karar verdiğini söylemek istedim. Senin yerini sürekli saçma sapan orsp* kızlarla doldurmaya çalışıyor seni bı övüyor bı gomuyor psikolojisi iyi değil. En sonda senle kafede buluşmayı teklif etmiş, neden buluşmak istedin diye sorduğumda onu daha önce * pişmanım skip atmam lazım gibi bı cümle kullandı. Bilgin olsun ve senin adına endişelendim çünkü içinde hem kin biriktirmis hemde seviyorum diye anlatıyor karışık. Lütfen buluşmak isterse kabul etme, buraya gelmiş olmandan çok mutlu. Senin pişman olduğunu düşünecek kadar da şizofren. Borç harç içinde hala geçen milletten bin TL var mı diye dileniyordu yani ne kadar doğru bir karar verdiğini vurgulamak istedim, biz arkadaşlığımızi kestik muhtemelen yalnız kalınca gene sana sarabilir takıntılı, birsuru C2 hesabı filan var diye anlatıyordu, sana sararsa lütfen uzaklaştırma falan al çünkü biliyorsun ki Emre'nin bu hayatta kaybedecek bir şeyi yok ve bize anlattıklarının çeyreğini bile soylemedim şu an. İyi günler diliyorum.
Eski sevgilimin arkadasindan gelen mesaj? Söylediği her şey doğru ancak neden bana yazdığını anlamadım kız bu arada, ne alaka?