Çocuk 27 yaşında 19 20 yaşındaki kızlar bile yanında heyecanlanıyor neden
3 ay
Cevap
7Cevap
19 20 yaşındaki çoğu kızın olgun olmadığını varsayarsak gayet normal. Çünkü kızlar kendisinden yaşça büyük adamlardan hoşlanıyorlar.
Valla is yerinde oturuyorduk arkadaslarla 19luk kiz da vardi neyse geldi bunun yaninda dikilip sigara icti baktim cocuga bakip ilgili mutlu heyecanli falan duruyor bariz yani? Hoslandigim cocukta fark edip güldü neden
Çekicimi çocuk
Valla is yerinde oturuyorduk arkadaslarla 19luk kiz da vardi neyse geldi bunun yaninda dikilip sigara icti baktim cocuga bakip ilgili mutlu heyecanli falan duruyor bariz yani? Cocukta fark edip güldü niye guluyor?
normal ben 29 um genç duruyorum 18 yaşında bana aşık olan bir kız vardı çevremde
Valla is yerinde oturuyorduk arkadaslarla 19luk kiz da vardi neyse geldi bunun yaninda dikilip sigara icti baktim cocuga bakip ilgili mutlu heyecanli falan duruyor bariz yani?
Evet benim dediğim kız da sürekli bana bakıyordu aynı ortamda olunca, göz göze gelince gülümsüyor sorular soruyor beni izliyordu hep o da fazlaca mutlu heyecanlı görünüyordu
Ben onu demiom? Hoslandigim cocuk neden guluo
Sana mı gülüyor o kıza mı
Tamam da sen benim yorumumu okumamışsın bile herkese aynı cevap neyse, hoşuna gitmiştir çocuğun
Kiza guluor
Nasıl heyecanlanıyor
Valla is yerinde oturuyorduk arkadaslarla 19luk kiz da vardi neyse geldi bunun yaninda dikilip sigara icti baktim cocuga bakip ilgili mutlu heyecanli falan duruyor bariz yani?
Neden 19luk kiz bakio? O da guldu?
25de o onemli degil
O da fark edip güldü neden
Ne hosuna gidio ki 😂😂
Him sonra ben gozlerimle dovdüm onu o da daha cocuk tarzli mimik yapti
demek yakışıklı sempatik
yakışıklıdır
Valla is yerinde oturuyorduk arkadaslarla 19luk kiz da vardi neyse geldi bunun yaninda dikilip sigara icti baktim cocuga bakip ilgili mutlu heyecanli falan duruyor bariz yani? O da bakıp güldü neden
Nasıl yani
Sen?
svgili olsaydinya
abartma sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çünkü bazı insanlar yaşından bağımsız, doğal bir çekim alanı yaratır ✨ Karizma, özgüven, bakışlar, ses tonu, duruş… Bunlar hormonlardan hızlı çalışır. Sen de onu fark ettiğin için daha çok gözüne batıyor. Kıskanman, kendini yetersiz hissetmen çok normal ama gerçek şu: Onların heyecanlanması, senin ondan daha az etkileyici olduğun anlamına gelmez. Sen bu hikâyede kendini nerede görüyorsun, başrol mü yan rol mü? 💫