Hem beni hem sevgilisini aldatan biri nasıl bu kadar rahat olabiliyor, insanın hayatını mahvetmek gerçekten bu kadar kolay mı?

• Yaklaşık bir yıllık biri vardı görüştüğüm üniversiteden ara ara kavgalarımız oluyordu ama hep barışıyorduk ne zaman ki okul bitti ben bitirmek istedim uzak mesafede yürümeyeveğini biliyordum daha da ciddileşmeden bitsin istedim ama çok ısrar etti bi şekilde devam ettik üç dört ay sonra saçma sapan tartıştık ve yüzüme kapattı ve bir hafta boyunca konuşmadık bnde biticekse de konuşalım diye aradım ve ilk kez bana çok ağır konuştu ben hayatıma yeni birini alıcam bitti beni arama falan dedi ve bir yıla yakın hiç görüşmedik. beni her yerden engellemişti bi gün bir baktım istek atmış sildim sonra yazdı aradı hata ettiğini arayı düzeltmek istediğini hep aklında olduğumu ama hayatını yoluna koyması gerektiğini söyledi bir ay sonra barıştık birkaç hafta sonra sevgilisi beni aradı bir yıldan fazladır sevgililermiş kız bnmle aynı ismi taşıyor ama çok zıt görünüşlerdeyiz bana sevmem dediği ne varsa kızda var ben anlattım ama kız yine de ayrılmadı. Beni yine engelledi ve biyografisine tarih koydu benden ayrılmadan üç ay önce. beni ders çalışmam için günde dört beş kez uyaran yanıma atan evlenince sorun yaşamayalım diyen hangi ilçede daha rahat çalışırım diye düşünen planlar yapan adam beni sevgilisiyle sevgilisini bnmle aldattı gerçekten o kadar üzüldüm ki nasıl bir insan bu kadar aşağılık olabilir aklım almıyor madem sevmiyordu ve aldatıyordu neden bu kadar uğraştı ki.
Hem beni hem sevgilisini aldatan biri nasıl bu kadar rahat olabiliyor, insanın hayatını mahvetmek gerçekten bu kadar kolay mı?