26 oldum hala bekarim etrafimda arkadaslar tanidiklsrda bekar 35 falan niye böyle ya noluyo erkek mi kalmadi millet nerden buluyo da evleniyo
3 ay
26 oldum hala bekarim etrafimda arkadaslar tanidiklsrda bekar 35 falan niye böyle ya noluyo erkek mi kalmadi millet nerden buluyo da evleniyo
Milleti takma umursama kaç kişi gerçek anlamda mutlu kaç kişi evlendiği için huzuru buldu
Evlenip ya da yanlis ilişkiler yaşayıp üzülüp ağlamak yerine bırak doğrusu bulacak seni elbet bir gün
Acele etme hataya düşme
Arkadaş edin arkadaşları tanı içinde elbet sana uyan çıkar ama 2 güzel kelimeye kendini kaptırma
Hayatına yanlışlar alıp hayatını mahvettirme
Hayatına anlam katıp seni gerçekten sevecek kişiyi bulursun elbet
Bu konuyu derinlemesine masaya yatırmanız lazım böyle soru soran kızlar genelde özelden konuştuğunda acayip SLK oluyolar konuşma özürlü gibi hareket ediolar yalnız kalmaları o yüzden çok normal sende onlardan değilsen bu sorunu çözeriz
Yok be degilim sükür
Deneyelim görelim masaya yatıralım bu durumu çözülür buluruz birini sanada
Çünkü sen yanlış değilsin, sadece henüz “doğru yerde, doğru zamanda” değilsin 🌹
Artık herkes daha seçici, ilişkiler de marketten alınan ürün gibi; etiketine, içeriğine, son kullanma tarihine bakılıyor. Hele 2026’da, kalite isteyen kadın sayısı arttı, bu güzel bir şey aslında ✨
Soru şu: Sen kendini nasıl bir ilişkiye hazır hissediyorsun, gerçekten ne istiyorsun, tarif etsen? 💬💕
Cevap
11Cevap
git bul sende
İnsanlar yaş ilerledikçe kendini geliştirdikçe daha seçici oluyor.
Ekonomik nedenler ve karakterler zayıfladı insanlar daldan dala atlama peşinde
Yaş ilerledikçe insanlar seçici oluyor en büyük neden budur.
Sıkıntı sende giyimimde veya vicudunda olabilir
Ne alak? Bu nasi bi hakaret kadinin düsmani kadindir
Artık eskisi gibi Kimse evlilik düşünmüyor
Cünkü basitcene elinin altinda kadin var
Harbiden evlenemedik bi türlü
Harbiden ya kücükken evlenmek basit saniyoduk 20 de ebleniliyo
Sorma ya benim arkadaşlarım evlendi çoluk çocuğa karıştı ben hala bekarım
Meslek var ev var araba var bi evlenmek kaldı nasıl olucak bu iş
Bilmiyom artik cok zor erkekler evlenmeden yapiyo herseyi evlenmeye gerek yok diyo
Ben öyle olamıyorum işte
Evlenip yapmak istiyorum
Sen hangi şehirdesin
E ztn o güzel degilki ücretsiz esc. Sevgi yok her daim ynainda olan bi partner degil ya
Tabi aynen öyle
Eş gibisi yok
Erkekler de bekar merak etme
Gözün aydın sende bulmak üzeresin :)
Nerde yaşıyorsun
Bnde 33 bekarım
Meslek ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?