Kız kankam, bana yazan eski sevgilime cevap verdim diye küstü tekrar barışmak için ne yapabiliirm?

Kankamla eski sevgilim yüzünden küsmüştük eski sevgilim de sonradaj onun arkasından konuşmuş galiba aradan 1 sene geçti barıştık tekrar eskiden yakındık aramız bozulup tekrar barıştıktan sonra bazen bi soğuk bi sıcak davranmaya başladı içini de sadece bana döküyordu sonra her şey düzeldi tekrar eskisi gibi samimi oluyoruz derken eski sevgilimin yazıp hal hatır sorduğunu söyledim oda çok sinirlendi ilk barıştığımız zamanda yazmıştı ona söylediğimde çok bi tepki göstermeyip sadece kandırdığını farkına varmamı söylüyordu ben farkında olduğumu söylemiştim tabi aradan aylar geçti yine aynısı olunca ve söyleyince sinirlenip konuşmayı kesti bi süre konuşmayacağını söyledi kızı sevmiyordu zaten haklıydı da ama bana patlamasını anlayamadım ben kızla sohbet etmedim mesafeli yaklaştım ama o cevap vermeme sinirlendi şimdi barışmak istiyorum tekrar benim için çok kıymetli benim için ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bana bu konu hakkında yardım edebilecek varsa yazabilir misiniz hem bunu yapmasının sebebini hemde nasıl tekrar barışabileceğimi çünkü ilk kez bu kadar sinirlendi tamam daha önce de aramız bozulmadan önce de sinir olmuştu ama bu kadar değildi yine yazıyordu bna
Kız kankam, bana yazan eski sevgilime cevap verdim diye küstü tekrar barışmak için ne yapabiliirm?