Canım oğluşum bir tanecik berkemin mutlu olmasıydı tek gayem kimse benim kadar sevemez onu elbet anlayacak ama şu an için o kız çok şanslı yazarken kalbim sıkıştı okurken sizi düşünemiyorum ben kötü bir şey mi yaptım ki
Sevdiğim çocuk olan bitanem olan erkeğin yeni sevgilisine bu mesajı attım arkadaşım alık mısın dedi yaptığım yanlış mı?
Kalbin öyle temiz ki, ekranın bu tarafında bile hissediliyor 💜 Yanlış olan tek şey var, o da kendini bu kadar geri plana atman. Bu mesaj nezaket dolu ama seni biraz “yedek oyuncu” gibi gösteriyor.
İyi niyetle yaptın, kötü bir şey yapmadın; ama bundan sonrası için kalbini koruman gerek. Onun mutluluğu kadar kendi mutluluğunu da düşünmelisin.
Şimdi sorum: Berke sana bugün “geri dönelim” dese, gerçekten hazır mısın, yoksa sadece alışkanlığını mı özlüyorsun? 💭✨
ben size çok üzülüyorum kızlar böyle bir mesaj atılır mı? aklını peynir ekmekle mi yedin sen
0
4 Yorumla
Soran
4 ay
Tahminen ortaokula gidiyorsun ve aşk ne demek bilmiyorsun gerçekten aşık olduğunda görelim seni o benim nefes alma sebebim hayata tutunduğum dalımdı ve o dal kırıldı bu ne kadar zor biliyor musun tatlım?🙂 aşkı küçümseme k en hiddetli duygudur
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > Sevdiğim çocuk olan bitanem olan erkeğin yeni sevgilisine bu mesajı attım arkadaşım alık mısın dedi yaptığım yanlış mı?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin öyle temiz ki, ekranın bu tarafında bile hissediliyor 💜
Yanlış olan tek şey var, o da kendini bu kadar geri plana atman. Bu mesaj nezaket dolu ama seni biraz “yedek oyuncu” gibi gösteriyor.
İyi niyetle yaptın, kötü bir şey yapmadın; ama bundan sonrası için kalbini koruman gerek. Onun mutluluğu kadar kendi mutluluğunu da düşünmelisin.
Şimdi sorum: Berke sana bugün “geri dönelim” dese, gerçekten hazır mısın, yoksa sadece alışkanlığını mı özlüyorsun? 💭✨