Sevgilime sevgililer gunu icin havuzlu bungalov surprizi yaptim, tepki verince sogudum, siz olsaniz ne yapardiniz?

Sevgilimle 2 buçuk yıllık ilişkimiz var. İkimiz de 24 yaşındayız. Aileler biliyor. Bu süreç içetisinde defalarca ayrılıp barıştık, ailelerin araya girdiği bile oldu. Neyse yakında yeniden barıştık sevdiğimiz için. Bu arada başka kızlarla konuştuğunu falan öğrendim ama yine de sevdiğim için affettim. Sevgililer günü için havuzlu bungalov ayarladım ve sana sürprizim var dedim. Aradı hemen ve niye ona sormadan böyle bir şey yaptım diye kızdı bana hesap sordu. İşte aileme sormam gerek daha onla aram kötü. Belki işim çıkar o gün bana soracaktın falan dedi. Bir kere bile teşekkür etmedi. Tüm hevesim gitti tabi. Geceye kadar tartıştık. Beni kırdığını biliyo ama takmıyo. Özür dilenecek bir şey yapmadım ben diyor. İyice soğudum. Ayrılamıyorum da sürekli ben ayrıldım daha önce çünkü. Birdaha ayrılmamak üzere barıştık. Bu arada işleri çok yoğun biri gerçekten ama bana çok saçma geldi böyle demesi. Sizce ne yapmalıyım?

Sevgilime sevgililer gunu icin havuzlu bungalov surprizi yaptim, tepki verince sogudum, siz olsaniz ne yapardiniz?