Neden reddetti?

Bundan 3 sene önce bir kızla tanıştım çok ağır başlı biriydi hiç erkek arkadaşı olmamış ve hiç bir erkeğe doğru düzgün cevap bile vermiyordu sonra 2 3 hafta beraber konuştuk benimle konuştuğu gibi diğer erkeklerle konuşmuyor hep benim yanıma gelmek istiyor ve yanımda bir kız görünce hemen aramıza giriyor hatta bi ara kızın biri beni evine davet etti diye 1 ay boyunca bana düşman oldu yüzüme bardak fırlattı itti vurdu kendimi affettirdim hayatım boyunca hiç birine aşık olmamıştım ilk defa aşkın ne olduğunu anladım tekrar aynı şekil devam etti elimi tutuyor gözüme bakıyor ama nasıl bakıyor ne zaman mutlu olsa benim yanıma geliyor sonra ben daha fazla dayanamadım çıkma teklifi ettim o da olmaz dedi ve reddetti bu yazdıklarım buz dağının görünen kısmı daha çok şey var da uzun işte yazamıyorum neyse bende unuttum öyle ama hala aklimda bir yerlerde beni yolda görünce sanki bisy anlatmak istiyor veya biri ona bisy söylemiş de o da mecbur kalmış gibi 1 hafta önce konuştuk diğer erkeklere ben ondan hoşlanıyorum demiş yani benden bana yaklaşmayın diye bende yazdım sert bir şekilde ve ağlamaya başladı bende tamam sorun yok dedim ve engelledim şimdi aklıma geldi ve yazıyorum kizlar neden reddetti? Neden sevmiyorsan bunları neden yaparsın ki ona çok iyiligim dokundu kaybolsa ilk benim haberim olurdu bunu o da biliyor du
Neden reddetti?