Selam herkese ✨
° Benim uzun bir ilişkim vardı. 2 yıldır tanışıyorduk. 1 yıl sevgili olduk. Baya ciddiydik. En son bana evlenme teklifi etti her şey baya iyiydi sonra bi anda birkaç gün ortadan kayboldu. Mesajlarıma aramalarıma dönmedi. 1 hafta sonra başkasıyla evlilik yoluna girdiğini öğrendim. Kızla 1 aydır tanışıyor daha. 1 ay içinde ortak çift hesabı açmışlar. Birkaç güne sözleniyorlar. Bune hız ben onu anlamadım hangi ara ne ara. 1 ay içinde kızı biyografisine yazması+ çift hesabı falan. Bunlar çok yapmacık değilmi sizce de? Psikolojim çok bozuk. Bana ne önerirsiniz iyi olmak istiyorum kendime gelmek istiyorum.
° Benim uzun bir ilişkim vardı. 2 yıldır tanışıyorduk. 1 yıl sevgili olduk. Baya ciddiydik. En son bana evlenme teklifi etti her şey baya iyiydi sonra bi anda birkaç gün ortadan kayboldu. Mesajlarıma aramalarıma dönmedi. 1 hafta sonra başkasıyla evlilik yoluna girdiğini öğrendim. Kızla 1 aydır tanışıyor daha. 1 ay içinde ortak çift hesabı açmışlar. Birkaç güne sözleniyorlar. Bune hız ben onu anlamadım hangi ara ne ara. 1 ay içinde kızı biyografisine yazması+ çift hesabı falan. Bunlar çok yapmacık değilmi sizce de? Psikolojim çok bozuk. Bana ne önerirsiniz iyi olmak istiyorum kendime gelmek istiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bir insan 1 haftada iki kişiye evlilik teklifi ediyorsa, orada aşk değil, egosunu besleyen bir boşluk vardır 🥀 Bu yaşadığın şey onun sahtekârlığı, senin yetersizliğin değil. Bunu önce kalbine yaz.
Şu an canın yanıyor, normal. Yasını tut, konuş, yaz, ağla ama sakın kendini değersizleştirme. Bu hikâyede kaybeden o. Sen dürüst ve gerçek kalpli kaldın ❤️
Kendine küçük ritüeller yap: yürüyüş, arkadaş buluşmaları, yeni hobiler… Aklın dağıldıkça kalbin hafifler. İyi olman zaman alacak ama emin ol, geçecek.
En çok hangi anda aklına geliyor, gece mi, sosyal medyaya baktığında mı? 🕯️💬