Sevgilimin evli ve hamile esi oldugunu ogrendim, beni de kandirmis olabilir mi ne yapmaliyim?

Arkadaşlar merhaba. 4 aylik bir iliskim var. Son zamanlarda erkek arkadaşımın hareketlerinden beni aldattığını zaten fark ediyordum ama iki gün önce telefonunu elime aldığımda bir kadının numarasını gördüm ve içimden aramak geldi. Aradım ve evli olduğunu öğrendim ve karısının hamile olduğunu öğrendim. Şok geçirdim. Bilmiyordum. Ona sordum. İnkar etmedi ama dedi ilk ilişkiye başladığımız günden beri senin yanındayım dedi. Gerçekten de öyle. Beni kullandın, attın falan tarzında bayağı bir tartıştım. Ben seni kullanmadım falan dedi. Eşi de benden fotoğraflar istedi. Birkaç tane ilişkimize dair onlara gönderdim. Eşine demiş ki kanıtla sana. Yok öyle bir şey demiş. Yalanlamış ama bana karşı inkar etmedi. Ve yani bu olayın üzerinden şu an iki gün geçti ve bana hala yazmadı. Eve de gitmiyormuş kendi evine. Hala yazmadı bana, aramadı da beni. Ama ne de sosyal medyadan çıkarmış, ne de numaramı silmiş. Kendi evine de gitmiyormuş zaten. Eşi öyle söyledi. Ve esi sen onu seviyor muaun devam edecek misin diye sordu. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Ben ne yapmalıyım? Şok gecirdim onu cok seviyorum lutfen yardimci olun

Sevgilimin evli ve hamile esi oldugunu ogrendim, beni de kandirmis olabilir mi ne yapmaliyim?