Vodafone kullanıcılarına çok güzel haber bugün 14 Şubat Sevgililer günü olması nedeniyle Vodafone 1 gün geçerli 14 GB hediye internet kampanyası sundu Vodafone kullanıcılarına kampanyayı nasıl buldunuz aldınız mı hediye interneti
Vodafone 14 Şubat Sevgililer gününe Özel 14 GB hediye internet veriyor yeni kampanya nasıl buldunuz ve internet aldınız mı?
Vodafone da aynı onun da fiyatları oldukça yüksek zamlı 😅 ben 2020 de geçmiştim o zaman gayet uygun du sonradan cozuttular işte ara sıra böyle hediye internet kampanyası ile müşterinin gönlünü almaya çalışıyorlar tek uygun fiyatlı Bimcell kaldı
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > Vodafone 14 Şubat Sevgililer gününe Özel 14 GB hediye internet veriyor yeni kampanya nasıl buldunuz ve internet aldınız mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Turkcell ancak zam yapsın hıh🤨
Vodafone da aynı onun da fiyatları oldukça yüksek zamlı 😅 ben 2020 de geçmiştim o zaman gayet uygun du sonradan cozuttular işte ara sıra böyle hediye internet kampanyası ile müşterinin gönlünü almaya çalışıyorlar tek uygun fiyatlı Bimcell kaldı
Bimcell mi iyi çekiyorsa uygunsa valla geçecem Turkcell beni kuruttu 😂
Bravo
Aferin Vodafone ayda yılda bir adam oldun jcjsjx
Ben göremedim?