Sevgililer Günü 14 Şubat icin bir planiniz var mi? voiceeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bir ara insanlar parayla sevgili buluyordu Sevgililer Gunu'nde yalniz kalmamak icin. Peki sizin yarin icin planlariniz nedir? 14 Şubat icin bir planiniz var mi? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır planım yok benim. 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Sevgili çift görünce gidip beni bu erkek içinmi terk ettin deyip onlarında ilişkisini bozmayı planlıyorum :) 0 1 Yorumla voiceeee 1 yıl Guzel plan Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kendime güzel bi akşam yemeği hazırlayacağım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Uyumak uyumak uyumak... Paraylamı... Asla vermem ama bizi isteyen olursa miktarda yardımcı oluruz 😁 1 0 Yorumla
jackass1903 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bu çok acizce olurdu ya onurunla yalnız kalmak daha iyi 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 394 cevap paylaştı. Film izlemek 0 0 Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sana beleş sevgili olabilirim istersen 🤣 0 0 Yorumla
muzsuzsüt Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl var var 0 2 Yorumla voiceeee 1 yıl Neymiss Yorumla muzsuzsüt 1 yıl uyuycam :(( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kendi başımıza da güzel eğleniriz 😇
Hayır planım yok benim.
Sevgili çift görünce gidip beni bu erkek içinmi terk ettin deyip onlarında ilişkisini bozmayı planlıyorum :)
Guzel plan
Kendime güzel bi akşam yemeği hazırlayacağım
Uyumak uyumak uyumak... Paraylamı... Asla vermem ama bizi isteyen olursa miktarda yardımcı oluruz 😁
Bu çok acizce olurdu ya onurunla yalnız kalmak daha iyi
Teyzelerle oturucam 😀
Nöbette çalışmaya devam 🤣😂
okeye 4. olarak çağrıldım
Hiçbir planım yok 💅🏻
Ders çalışmam lazım ertesi gün sınav
Film izlemek
Sana beleş sevgili olabilirim istersen 🤣
Dün neyse bugün de o
Hayır bir planım yok
Parayla bulunuyorsa sjsjsj
Parayla da bulamadik ama var planlarim tabi