Sevgililer Günü Günaydınnn. sevgililer günü için hediyeler hazır mı? Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Gelecekteki kocamdan böyle bir hediye istiyorum. Bence çok yerinde yani 😅 Günaydınnn. sevgililer günü için hediyeler hazır mı? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ahmet_topkaraoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Benimki güncel önceden hazır 😊 son günlere bırakmayı sevmiyorum bir aksilik çıkmasın diye. Bir restorandan rezervasyon yaptırdım yemekte evoryadan aldığım ciddi ilişki yüzüğünü vereceğim romantik olucak bence 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevgilim yok 0 0 Yorumla
Last_Romancel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bizimkiler hazır. Öyle güzel hediyeler seçtik ki birbirimiz için o kadar olur 1 0 Yorumla
Kuflenmispeynir Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sevgililer gününü kullanmamayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Sen bensin.Deli gibi et seven biri olarak en güzel hediye bu olmalı.. 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Hazır, ayağıma fidan bağışlıycam her sene olduğu gibi 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 394 cevap paylaştı. Hazır degl 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 449 cevap paylaştı. Günaydın , sevgilim yok :D 0 0 Yorumla