u 1 yılŞimdi burada tribünlere oynayamayacam. Sghjkk O kadar çok oldu ki, baya fazla oldu hatta. Bunu sorguladığım dönemler de oldu. Çok güzel sevip, sevilmediğim hatta bir küçük bir ilginin dahi esirgendiği günlerin oldu. Her zaman insanlar, kötü olanı el üstünde tuttu. Kötüyü cazip buldu. Bu da onların seçimi. Güzel hayallerim var hâlâ güneşin doğuşunu izlemek , martılara simit atmak, aşık olacağım omzumda uyumak. Elbet bir gün herkesin o imrendiği gerçek aşkla karşılaşmasını umarım. İyi insanlar çıksın karşınıza çünkü iyi insanlar elinde sevginiz ziyan olmuyor. 🌾🌼✨
14 Yorumla- 1 yıl
günlerim / olacağım adamın omzunda *
- 1 yıl
🙏😇
En İyi Cevaplar
Hayır demiyorum.. Sevilmek duygusunu da yaşadık ve belki bir gün daha içten yaşayacağız.. Ben öyle çiftleri görünce sadece maşallah deyip, onlara dua ediyorum 🙂
00 Yorumla
1 yılYio. Çünkü biz yapılan her işin, her davranışın nedenini de biliriz. 🤣
13 Yorumla- 1 yıl
Ben neden sevilmiyosam, beni sevmeyenin hangi özelliklerimi sevmediğimi tahmin edebiliyom. 🤣🤣🤣
Bundan daha çok, Alfhassia diyorum. Senin sevgini kaldırabilecek bir nefes alıp verme potansiyeline sahip yaşayan canlı insan var mıdır? diye düşünüyor ve soruyorum Sevgili Kendime. Benim sevilmek gibi bir derdim olmayacak çünkü o sevgiyi bana Yeterli olandan çok mükemmel bir şekilde alıyorum ki gerçekten de O Allah Bana yeter 💙
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Sevgililer Günü konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılAcıtasyona gerek yok
Ama bazen cidden bazı insanlar o kadar güzel seviliyor ki ister istemez kıyas yapıyorsn
Ben nerede yanls yaptm diyorsn
Aşkta mağduru oynayanlardanm
Buna istemeyerek dönüşüyorm
Sanki hep istediğimin zıddını buluyor gibi bir paradoks33 Yorumla- 1 yıl
Zaten bu hep hak etmeyenlerin başına gelir
1 yılHayır sevgi konusunda değil ama horoz gibi gagalayan kadınların el üstünde tutulduğunu gördüğümde böyle mi olmak lazım ya diye söylendiğim oluyor 😃 eşim de hayır sakın diyor ama hak ediyorlar 😃
23 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin hepsi herşeyi hak ediyor dicem linç edilicem 😅😂
Neden böyle sevilmedim gibi imrenmem de
Neden doğru insanı sevmedim diye yakınırım 😂 veya niye yanlış insanları sevdik diye jdjg13 Yorumla
u 1 yılSosyal medya aşklarına inanmıyorum o yüzden hiç imrenmiyorum
10 YorumlaOlmuştur ama umrumda değil cook uzun yıllardır
10 Yorumla
u 1 yılYoo demedim.
Ben hep çok sevildim, sorun bende, ben kimseyi sevemiyorum.10 YorumlaHep düşünüyordum daha sebebi belli galiba fazla düşünmüyorum artık
00 Yorumla
1 yılHayır çünkü çok sevdim de sevildim de
00 Yorumla- Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır olmuyor
10 Yorumla
1 yılEvet oldu ya. Işyerindeki arkadaşım anlatıyor, üniversitede tanışmış eşiyle, eşinin okulu bitiyormuş ama arkadaşımın yeni başlıyormuş, bir yıl içinde evlenme teklifi etmiş ama arkadaşım okuls yeni başladığı için kabul edememiş. Sonra ilişkileri yıllarca devam etmiş 6-7 yıl sonra evlenmiş. Yani bırakmadan bu şekilde gelip de sevmek ve benimle evlenmek isteyen çıkmadı 😂 yani yeterince güzel mi değilim, beklemeye değer mi değilim, anlamadım..
17 Yorumla- 1 yıl
Yeterince şanslı mı değilim, doğru erkeği mi seçemiyorum.. tabi arkadaşımın anlatamadığı bir sürü şey de vardır. 6-7 yıl az bir süre değil. Kavgaları ve kavgalarda alttan almak zorunda kalması vb olmuştur. Ben alttan almayı pek sevmem. Tamamen karşı taraf diye söylemek bence çok da doğru değil dostum...
- 1 yıl
Duzelicez İnşallah 🤣 o arkadaşımla konuştum, büyük kavgaları da olmuş eşiyle. Eşinin onun çocuksu davranışlarını affettigi de olmuş. Arkadaşım biraz da kadere bağlıyor. Ama bence karşılıklı sevgi aşk ve ısrarcilik
- 1 yıl
Aynen kader kader nereye kadar 😂
Tabiki bazen oluyor her keste. Ama olmamalı. Çünki hayat eşit değil. Kiminde olan, kiminde yok. Kural bu✨️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.11 YorumlaEvet, özellikle amelliyatında sevgilisi olduğu halde o en zor 3-4 günü yalnız geçiren birisi olarak söylüyorum. Hayatımda hiç bir zaman bir erkekten bir şeyler talep etmedim, yeri geldiğinde ben hediye vs verdim lakin genelde tek taraflı oldu. Bunu hiç bir zaman sıkıntı etmemiştim taki erkeklerin gerçekten sevdikleri değer verdikleri kadınların ayağının altına dünyaları serdiklerini görene kadar. O zaman çok ağrıma gitmişti. Ben kız olmama ramen her türlü maddiyatı sağlayabiliyorken karşı taraftan en zor sürecimde bile bir şey görememek gerçektem kötü.
13 Yorumla
1 yılHerkes aynı sevmez, sevilmez , sevemez bazen ben istemişimdir ya da hak etmemiş olabilirim ya da sevende sevmeyi bilmemiştir kıskanır gibi özgüvensiz ce olur bu düşünce hiç benlik değil beni yaradan sevsin gerisi boş kimsenin sevgisiyle dogmadım sevgisizliğiyle de ölmem ☺
17 Yorumla- 1 yıl
Ahhh balam dert etme zamanla nasibinde varsa gelir zaten acele etme laf olsun diye olmasın boş ver kıyamam sana en çok en güzeli sen hâk ediyorsun olmazsa akraba çok bizde alırım seni ben birine balamı vermem öyle herkese 🥰☺
- 1 yıl
Doğu kızı var tazecik körpecik çıtır kapalı açık ahlâklı buluruz senden iyi damat mı bulacaz bee oyyy ölürüm ben sana hayırlısı herşeyin allah bilir en güzeli 🙏🤲🥰🤗
- 1 yıl
Âmin canım sanada inşallah 🤗🙏🥰
Evet, zaman zaman böyle hissettiğim anlar oldu. Başkalarının sevgi dolu ilişkilerini görmek, içimde bir özlem uyandırıyor. Kendimi eksik ya da yetersiz hissettiğimde, sevgiye dair bir boşluk hissediyorum. Ama biliyorum ki, herkesin yolculuğu farklı ve belki de en güzel sevgi, kendime duyduğum sevgiden başlıyor. İçten bir bağ kurmak zaman alıyor, sabırlı olmalıyım ve herkes güçlü olsun.❤️🩹
13 Yorumla- 1 yıl
İnşallah 🌸
- 1 yıl
☺️💫
- 1 yıl
😇✨
"Neden böyle sevilmedim" demedim de sadece "Niye böyle sevilmeye devam edilmedim" dedim. Nasip işte...
24 Yorumla- 1 yıl
Of bu çok fena ben de böyle hissediyorum.. en başta deli divane aşık, çok seviliyorum ama sonra değişiyor sorun ne acaba
Gizli Üye(18-24)1 yılBen biri tarafından o kadar çok sevildim ki onu kaybettikten sonra kimse onun verdiği sevgiyi bana hissettiremedi bende sevgi kırıntısıyla yetinmedim.
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen çok şanslıyım bence üzüldüğüm bir konu değil herkes böyle şeyleri tatmıyor
Birkaç keyeliğine oymuştu şonya aynı şey başıma gelince anladım abiş❄️☃️🦄✨🌜💂♀️🪻🦄🦄
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir birinin değerini bilen insanları görünce çok mutlu oluyorum ne adamlar/kadınlar var maşallah diyorum 🧿
İçte burkulma oluyor hevesin gözlerinin önüne geliyor ve geçiyor bu duyguyuda kabul görüyorum 🤷♀️
Meşhur teselli ile yanlış kalpte olmaktansa yalnız olmak her daim iyidir. Diyerek günü kurtarıyorum.🫰11 Yorumla
1 yılEvet, oldu. Bir dönem sevdiğim insanlara tüm samimiyetimle yaklaştım, içtenliğimi gösterdim ama aynı karşılığı alamadım. O anlarda “Neden böyle sevilmedim?” diye sordum kendime. Belki fazla değer verdim, belki de yanlış insanlara… Sonra anladım ki mesele sevilip sevilmemek değil, doğru insanlara denk gelmekmiş. Herkes aynı sevgiyi veremez. Bu yüzden artık sevilmeyi değil, hak edenlerle gerçek bağlar kurmayı önemsiyorum.
10 YorumlaHayır tabiki de sevilmediğimi düşünmüyorum ama dıygusal meselelerse onu da zaten zamanını bdklediğim için yani evlilik dışı pek düşünmediğim için ama tabiki de evlilikte sevmek ve sevilmek isterim
11 Yorumla
1 yılÇok güzəl sevildim ve sevdim ama ailelerimize karşı geləmedik. Ondan sonra da nə o mutlu oldu nə ben. Sorgulamıyorum bu yüzdən. Zor seviyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Öylə tabiki.🫴🏻
1 yılÇok gereksiz bir imrenme herkes kendinde olmayanı ister ben zaten en büyük Aşkı kedim le y😍şıyorum sjjsfds
17 Yorumla- 1 yıl
Amin Allah kem gözlerden sakinsin🧿🧿 🤭
- 1 yıl
Gözleri güzel hayvanları sayabilir misin? ↗
Bundan daha büyük aşk mı olur
Resim pylasmyrm brdan mcbr sorunun lnk i attim - 1 yıl
🧿🧿😊
1 yılHayır olmadı ama (boş bir sebepten biten ilişki ve bir daha asla birlikte olamayacağımız aklıma geliyor, neden diye soruyorum kendime…
14 Yorumla- 1 yıl
İnşallah abi teşekkür ederim 😇🫡
- 1 yıl
😇🙏🏻🫡
1 yılOldu ama herkesin kaderi kısmeti başka Allah daim etsin derim yoluma bakarım
11 YorumlaKimseye bakmamki olaki rast geldim.. içimden rabbim mesut etsin hep mutlu olsunlar dilerim..
13 Yorumla
1 yılİmrenme durumu olmuyor ama bazen evlenmedigime pişman olacak gibi hissediyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen hayırlısı.
1 yılOlmadı sevilmemeyi ben seçtim ve seçimimden memnunum.
11 YorumlaHayır güzel sevildim hep, karşılğını verecek kadar.
11 Yorumla
1 yılNeden böyle sevilmedim demedim hiç ama nasıl bu kadar kör aşık olunabiliyor diye hep sorguladım 😅
11 YorumlaYani öyle gördüğüme maşallah derim. Olmayıncada nasip kısmet derim. Yapacak bir şey yok. Zira o ana takılı kalmak can sıkıntısından başka faydası yok
10 Yorumla
1 yılHayır olmadı hep çok sevildim asıl mesele şuki sevgi karşılıklı olmalı tek taraflı sevgi hiçbir anlam ifade etmez ve bir insanı sevmek dünyanın en zor işidir.
10 Yorumla
1 yılDemiyorum, gerçek duygularla sevdim de sevildim de keşkelerim yok fazla o konularda fazla bile yaşadık olmayanlara versin Allah sevmek sevilmek hop duygular
10 Yorumla
1 yılEros 14 Şubatta sebgililer için oklar forlatsın dursun..
Eskiden diyordum ama alıştım bea.
10 YorumlaEmpatiden yoksun, sadakatin sınırlı sayıda gösterildiği, gösteriş amacı güden, ağzı bozuk ilişkiler benim imrenerek bakabileceğim kadar sade, temiz ve çıkarsız değil. Ben sadece yesilcam filmlerindeki aşklara öyle özenerek bakıyorum.
02 Yorumla- 1 yıl
Vee sadece öyle sevilmek isterdim
- 1 yıl
Haklısın.
Önemli olan karşılıklı olması. Benzer şeyler demişimdir
10 Yorumla
1 yılBen sevdimde kendim o kadar sevilmedim.
10 YorumlaHayır imrenmem ama mutlu bir aileyi görünce bazen imrendiğim oluyor.
10 Yorumla
1 yılOldu da yapacak bir şey yok yanlış insanlara denk gelmişiz.
11 YorumlaOlmuştu evet fazlasıyla
10 Yorumla
1 yılYok olmadı çünkü sevildim.
10 Yorumla
1 yılAllah inşallah bana da nasip eder diyorummm 💕
03 Yorumla- 1 yıl
🙏💖
1 yılHeveslerimizi hatırlayıp bir kere daha yutkunuyoruz yutabilecekmis gibi.
01 Yorumla
1 yılOlmadı, yeterince ve fazlaca sevildim dibine kadar ve mutluyum da 😃
01 YorumlaHayır kimseye imrenmedim. Kimsede dıştan göründüğü gibi değil.
01 YorumlaEvet oldu özellikle de istemeye arabalarda şarkı eşliginde vs gelindegini görünce içim kan ağlıyor en çok boşlugum sevgisizlik
10 Yorumla
1 yılHayır hep imrenildim bu konuda şanslıyım
11 YorumlaHayır 😂
11 Yorumla
1 yılÖyle hasetle dedigim olmadı çünkü geride bıraktım
13 Yorumla- 1 yıl
Valla hayırlısı kardo kimsede gözümüz yok herkes mutlu olsn
1 yılBen kendimi daha çok sevebilecek olduğumu fark ettiğim için gerek yok
00 YorumlaOldu. Ama sevilmeye layık olmadığımı anladım artık o yüzden sorgulamıyorum 💅🏻
00 Yorumla
1 yılEvet oldu ama artık morum da değil
10 Yorumla
1 yılHayır, demedim. 😄
10 Yorumla
u 1 yılYok olmadı.
10 Yorumla
1 yılOldu ne yazık ki
10 YorumlaBir roman okumuştum yıllar önce, ozmn demiştim
10 Yorumla
1 yılHer saniye kendime söyledigim sey
10 YorumlaOldu bazen içime öküz oturmuyo değil bu konuda
10 YorumlaHayır olmadı
10 YorumlaArtık bu düşünce yapısını geride bıraktım.
10 Yorumla
1 yılKendimi sevsem yeter bence
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler