Sizce pişman olur mu?

Eski sevgilimle 11 ay çıktık ayrilali 1 ay oluyor ben ona cok deger veriyordum iliskinin ilk 5 ayi cok ilgiliydi sonradan ilgisini cekti umursamamaya basladi gonul almiyordu zaten ayril barisli bir iliskimiz vardi ilk defa bu kadar uzun ayri kaldik en fazla 3 gun küs kalirdik ayrilirken bana cik hayatimdan s*ktir git dedi zaten bunu son aylarda hep derdi en sonkinde de boyle dedi ve 10 dk sonra biz birbirimiziniz bunu unutma dedi bende bana cik hayatimdan diyip bide bunu diyemezsin dedim ben cok yalvarirdim ona uzun uzun paragraflar yazardim bir hafta konusmadik ve ben ona yazdim baska birisinimi seviyorsun diye bide ben o bir hafta icin de onu engellemistim engellememin sebebi ona istek atmistim bildirim gitmesin diye aniden engellemistim neyse ben buna yazdim baskasinimi seviyosun diye bana evet seni sevmiyorum baskasini seviyorum tarzi seyler dedi ben cok yalvardim ettim git desen de gitmem kalirim diye ama hic umursamadi ama baskasini sevmiyordu beni gecistirmek icin dedi 1 aydir yazmadim etmedim son zamanlar donecek gibiydi donecekti eminim ben cok sadik bir insanim hic erkek takip etmem sosyal medyada onun bir arkadasi var benden de kucuk ondan da cocuk bana abla diyor ona da abi diyor ve ben onu son zamanlarda takibe aldim bunuda onunla ilgili konusmak icin almistim ve o beni stalklamis bu arada eski sevgilimle takiplesmiyoruz o cocugu takip ettigimi gorunce arkadasima yazmis o kiz bende artik tamamen bitti demis sadik degil demis falan filan ve pic demis benim icin birde bende her seyi yapcam kariya kiza yazcam artik onun yokluguna da sadik olmicam demis ve bunlari ilet demis arkadasimda bana iletti ve gercekten de eski sevgilim kizlara istek atmaya basladi bana cok haksizlik yapildi gercekten hazmedemiyorum ve arkadaslar sadik falan da olmadi ayrilinca eskiden hoslandigi kizlara yalaklanmaya calistigini duydum cok bencil ve benide engellemis su an o cocugu takibe aldigim icin

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslarimi da engellemis
Sizce pişman olur mu?