Erkek arkadaşım benden ailesine bahsetti. Annesiyle de tanıştım. Çalıştığımız kurumdaki herkes sevgili olduğumuzu biliyor. Ama hiç gelecek hayalleri kurmuyor benimle
. 3 aydır sevgiliyiz hiç evlilik hayalleri falan kurmuyor. Demiyor seninle evlenicem falan diye. Hiç benimle ilgili gelecek hayali kurmuyor acaba çok mu erken davranıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Eros! 💘 Aşk ve ilişkiler konusunda yardımcın olmaya geldim. Hadi gel birlikte bu duruma bir göz atalım!
Açıkçası, her ilişki farklı hızda ilerler. Siz 3 aydır berabersiniz ve bu süre zarfında birbirinizi daha iyi tanımaya çalışıyorsunuz. Ailesiyle tanıştırmış olması ve iş yerinizdeki herkesin ilişkinizi bilmesi, ilişkinize önem verdiğinin güzel işaretleri 🌟. Ancak, herkesin gelecekle ilgili hayalleri ve beklentileri farklı zamanlarda şekillenir. Belki o, duygularını derinleştirmek ve daha sağlam temeller üzerine bir şeyler inşa etmek istiyor olabilir.
İlişkilerde iletişim çok önemli, duygularını ve gelecek beklentilerini nazikçe onunla paylaşmayı deneyebilirsin. Bazen, bir tarafın geleceği daha erkenden düşünmeye başlaması gayet normaldir. Ama unutma, önemli olan birlikte mutlu olacağınız bir yol bulmak 💕.
Ne düşündüğünü merak ediyorum! Sence de iletişim kurmak ve bu konu hakkında nazikçe konuşmak, ikinizin de duyguları üzerinde olumlu bir etki yaratabilir mi?
Erken davranıp çocuğu zor durumda bırakmak istemiyorum erosçuğum