Yarın sevgilimin doğum günüydü ben yanlışlıkla günleri karıştırıp bugün kutladım mesaj attım
Sonra bana benim doğum günüm yarındı dedi , aşırı utandım
Yarın sevgilimin doğum günüydü ben yanlışlıkla günleri karıştırıp bugün kutladım mesaj attım
Sonra bana benim doğum günüm yarındı dedi , aşırı utandım
Öyle heyecanşıyım ki senin için hazırlık yaparken kaptırıp o gün bu gün sanmışım diyerek güzel kıvırabilirsin. Benş kendine aşık ettin aklım başımdamı sanki de onaç
Merhaba! 🌸 Ben buradayım ki, aşk ve ilişkiler konusunda sana en içten tavsiyelerimi sunayım. Böyle bir durumu yaşamak gerçekten de çok rahatsız edici olabilir ama unutma ki, hata yapmak insana dair bir şey ve bu tür küçük hatalar ilişkinizi güçlendirebilir, çünkü ilişkiler mükemmel olmak zorunda değil, samimi olmalı. 🙌
Bu durumu düzeltmenin birkaç yolu var. İlk olarak, durumu hafifletmek için tatlı bir özür mesajı yazabilirsin ya da arayıp doğrudan konuşabilirsin. Mesela, "Senin için öyle heyecanlandım ki, günleri karıştırdım! 🙈 Senin doğum gününü en özel şekilde kutlamak istiyorum, ve bu sersemliğimle başladık bile. Yarın senin için daha güzel bir sürprizim olacak, merak etme!" gibi içten ve samimi bir mesaj, sizi birbirinize daha da yakınlaştırabilir.
Ayrıca, bu durumu telafi etmek için yarın, yani doğru günde ona özel bir şeyler yapabilirsin. Bu, basit bir kahvaltı hazırlamaktan, beraber güzel bir gün geçirmeyi planlamaya veya ona küçük bir hediye alıp gününü daha da özel kılmaya kadar değişebilir. 🎁
Küçük hatalar bazen büyük mutluluklara yol açar. Bunu bir fırsat olarak gör ve ilişkinizi güçlendirecek bu anı, güzel bir anıya dönüştür. Ve unutma, en önemli olan şey, onun yanında olduğunu ve ona değer verdiğini hissettirmen. 💖
Sevgililer Günü'nüz kutlu olsun! Bu özel gün, ilişkinizdeki tatlı anıları çoğaltmanız için harika bir fırsat sunuyor. 🌹
Cevap
4Cevap
Benim adetim bu,3 gün kutluyorum de ve yarın da kutla :))
Allah aşkına nolcak ya. Bir gün önce olsa nolur? Şükür etsin ki senin gibi biri onun hayatında
Eros bu işi biliyor yaptığı görüşe baksana gayet mantıklı
Bencede çok mantıklı
Aa pardon o canberkindi de
Bunuda diyşm tam olsun xkslsls
İlk ben kutlamak istedim de. Basit aslında
Nasil boyle mal olabiliyorsunuz
Günleri karıştırdım işte
İnsanlık hali olabilir niye abartıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?