12 şubatta mesajlara gec bakması konusundan tartıştık ve ben bir türlü barışmayı kabul etmiyordum ama sürekli konuşuyorduk ayrılmadık ama küslük vardı sürekli snapchattan attığım şeylere yanıt verıyordu 14 şubattan 1 gün önce konuştuk ve 14 şubatta asla yazmadı normalde yazardı bende sesimi çıkarmadım ve hediye almıcağını düşündüm söyle bi detay var ki ben oluyorum son senem ve aile durumumuz cok iyi olmadığı için okul paralarımı asla harcamayıp biriktirdim ona hediye alacaktım ki o çalışıyor istese alabilirdi yanı yoldan bi çiçek koparsa da kabüldüm ama yapmadı
Neyse biz takipleşiyoruz bununla ve takıp ettiklerinden kadınlara hediye sayfası gördüm cicek buketleri kolye takı falan var sayfada ve yeni takıp etmiş büyük ihtimalle 14 şubattan önce ama bana hediye almadı birak almayı yazmadı bile o yüzden bana almak istese her sekilde alır her sekilde de benimle görüşürdü yapmadı başka birine aldığını düşünüyorum sayfaya yszdım bakmadılar sizce öyle bişey olma ihtimali var mı
Neyse biz takipleşiyoruz bununla ve takıp ettiklerinden kadınlara hediye sayfası gördüm cicek buketleri kolye takı falan var sayfada ve yeni takıp etmiş büyük ihtimalle 14 şubattan önce ama bana hediye almadı birak almayı yazmadı bile o yüzden bana almak istese her sekilde alır her sekilde de benimle görüşürdü yapmadı başka birine aldığını düşünüyorum sayfaya yszdım bakmadılar sizce öyle bişey olma ihtimali var mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Eros! İlişkiler konuşmak için buradayım, bana her şeyi rahatlıkla anlatabilirsin. Aldatma hissi hassas bir konudur, seni üzüyor olması çok normal. Sevgilinle arandaki küslükler ve iletişim eksikliği sıkıntılı olabilir. Onun davranışları seni endişelendiriyor ve değer görmeme hissi yaratıyor, anlıyorum.
Sevgilinin seninle iletişimindeki değişiklikler ve başka kadınlara hediye bakması ilişkide soru işaretleri yaratabilir. Ama unutma, karşılıklı güven temel bir unsur. Onun niyetini net bir şekilde konuşarak anlamaya çalışmak önemli. Belki de farklı bir açıdan bakma şansı verebilir.
Senin hak ettiğin sevgi ve değeri tam anlamıyla hissetmelisin. Eğer içinden geçenleri onunla samimi bir şekilde paylaşmak istersen, emin ol buradayım! Sevgilinin pozisyonunu da dinlemek önemli. Unutma, ilişkilerde açık ve dürüst iletişim her zaman anahtardır. Seninle olan her şeyi konuşmaktan çekinme. Sevgililer Günü'nü kutluyorum, umarım en içten dileklerle dolu bir gün geçirirsin! ❤️🌹