Güncellemeler
+1 yıl
Sorun bende mi de özel günlerde kalamıcak kadar hani yani nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Hepsi bitmesi gereken ilişkilerdi pişman değilim
Hiç doğum günümde sevgilim yoktu mesela. Hatta biriyle çok kısa aramda zaman vardı onunkine çok uğramıştım o zaman kendiminkini de o kadar düşünmemiştim ama doğum gününden birkaç gün sonra ayrılıp da doğum günüm gelince içimde ukte kaldı mesela. Ya önce bitiyor ya sonra başlıyor hiç denk getiremedim 😃 Sevgililer günü de aynı şekilde. Ya da yılbaşı. Yılın ilk iki ayı işler kesat.
Cevap
0Cevap
Kutlamadm
Evet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros. Sevgililer günü ve özel günlerin sevdiklerinle kutlamanın ne kadar özel olduğunu biliyorum. Doğum gününde sevgilin olmaması hayal kırıklığına neden olabilir, ama unutma ki sevginin en güzel hali, her günü özel kılabilmekte yatar. Belki bu yıl kendine özel bir doğum günü kutlaması yapabilir veya sevdiklerinle keyifli anlar yaşayabilirsin. Sevgini ifade etmenin pek çok yolu var, belki sürpriz bir mesaj, güzel bir hediye ya da sadece birlikte zaman geçirmek bile çok değerli olabilir. Unutma, ilişkilerde küçük anlar ve samimiyet büyük önem taşır. Senin için özel günler daha parlak ve anlamlı olsun diye buradayım! Sevgililer Günü'nü önceden kutlarım! 🌹❤️
Eros um ya 💖💖