Üniversite hocasının dediği gülerek söylediği şeyler normal mi yoksa bana mu anormal geliyo?

Ben üniversite birinci sınıfım okulun içinde çalışmaya başladım hocaların yanında asistanlık gibi bişey. İki kadın ve bir erkek müdür çalışırdı kadınlar bana hiç görev vermezdi tamamıyla erkek müdürün talimatı üzerine çalışırdım şu gün gel derdi bugün gelme iş yok derdi vs kendi bana görev verirdi şunları yapar MSN bunları imzalat gibi. Neyse hoca 42 yaşındaydı evli ve bir çocuğu var nerdeyse iyi de anlaşırdık tatlı dilli iyi biriydi arada o beni eve bırakırdı bir kere meydana in seni ordan alayım demişti bende kahvaltı yapmamıştım beraber çorba içmiştik. Benim liseden 35 yaşında bir hocam vardı ordan konuuuuaçılmıştı hala konuşuyoruz iletişimi koparmadım demiştim o da demişti ki gencecik adam seni beğenmiştir başka niyetle seninle konuşmak ister demişti. Bu şekilde düşünmesiyle ben bir afalladım şaşırdım daha farklı bi cevap beklerdim. Sonra ertesi gün dedi ki ben seni bırakırım eve tamam hocam olur teşekkürler dedim sonra dedi ki ama alt sokaktan alayım buradaki hocalar geçen başka bir öğrenciyle konuştuk muhabbet ettik diye sevgilisi vs vs diye şeyler uydurmuşlar dedi gülerek. Yani sonuçta iyi bir insan olabilir demi bundan bırakıyordur annemle babam ayrı olduğu için harçlık da verdi bana bir iki ay. Ama böyle demesi açık açıl böyle söylemesi şaşırttı yani sonuçta kaç yaş büyüksün ben sana o gözle mi bakıcam niyeyse bana cıvıkca geldi normal mi çünkü gerçekten de hocam gibi patronum aynı zamanda ben 18 im daha böyle bişeyin mevzusu bile geçmemesi lazım geçerken de karşı tarafın utanması lazım yanlış mı düşünüyorum?

Üniversite hocasının dediği gülerek söylediği şeyler normal mi yoksa bana mu anormal geliyo?