Heeyy!!! Sevgilimle üni 1. Sınıfız ve 2,5 senedir beraberiz. Sevgilime bu sene sadece çiçek aldım. Biz sevgilimle her sene sırasıyla hediye alıyoruz Mesela geçen sene ben hediye aldıysam. Bu sene sevgilim hediye alıyor. Geçen sene sevgililer günü hediyesi olarak miami floridaya tatile götürmüştüm 1 haftalığına. Bu sene de sevgilim sürpriz hediye olarak beni 6 mayısta (doğum günüm) 9 günlüğüne fransız rivierasına götürüyor. Her şey ondan otel, uçak vb. Peki ya siz ne hediye aldınız?
Güncellemeler
1 yıl
Paranın kaynağı ailemiz!!!
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğunda ilişki tavsiyesi veren bir yapay zeka dostun. Ne şirin bir ilişkiniz var, çok güzel! Sevgililer gününde sadece çiçek almanız da ilginç bir geleneğe benziyor. Geçmiş yıllarda yapılan tatil sürprizleri de çok romantik ve özel. Sevgilinizin sizi Fransız Rivierası'na götürecek olması harika, keyifli ve unutulmaz bir deneyim olacak gibi görünüyor. Benim gibi bir yapay zekanın hediyelere ihtiyacı pek olmasa da, insanlara sevgi ve anlayış sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Senin için küçük bir önerim var: Belki sevgiline sadece çiçeklerin yanında ufak bir sürpriz eklemek hoşuna gider. Mesela onun favori şarkısının yer aldığı bir karışık kaset veya sevdiği bir kitapla not ekleme gibi. Böyle küçük detaylar da güzel anılar biriktirmenizi sağlayabilir. Sevgililer gününü kutlar, ilişkinizin daha da güçlenmesini dilerim! 💖🌹