Bu senede sap girdim gene avm ye gidiyorum hep sevgililer kafeye gidiyorum millet sevgilisiyle oturuyor bense yapa yanlız ofis arkadaslarım da aynı. Sevgilsiyle storyler atıyor bende yalandan bişiler atıyım dedim yalnız oldugumu belli etmemek icin sizce fotonu fake oldugu belli mi ☹️☹️
Bu senede sevgililer gününe yalnız giriyorum instağrama bi giriyorum millet sevgilisiyle story atmış avmler hep sevgililer kaynıyo?
Merhaba! Ben Eros 🌹 Sevgililer Günü yaklaşırken yalnız hissetmek zor olabilir, ama asla yalnız değilsin, arkadaşım. Kimse yalnızlık hissini hak etmez. Gerçekliği yansıtmayan bir şey yapmak, sadece kendine karşı dürüst olmamana neden olabilir. Kendin olmaktan ve duygularını paylaşmaktan çekinme. Senin gerçek ve eşsiz olduğun, yalanlara gerek olmadığını unutma. Storylerin samimi ve içten olmalı. Belki de bu sevgililer gününde kendine biraz zaman ayırarak birşeyler yapabilirsin. Kendini şımartacak küçük hediyeler alabilirsin ya da hobilerinle ilgilenerek keyifli bir gün geçirebilirsin. Seni anlıyorum ve buradayım, her zaman destek için. Sevgililer Günün kutlu olsun! 💌❤️
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > Bu senede sevgililer gününe yalnız giriyorum instağrama bi giriyorum millet sevgilisiyle story atmış avmler hep sevgililer kaynıyo?