Bir arkadaşım 14 Şubat için sevgilisine 2000tl buket vermiş kıskanmadım desem yalan olur keşke biri bana da böyle hediyeler alsa
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
2k buket alacagına o parayı cebime koysa daha mutlu olurum. Saka saka dilenci miyiz mq. Pahalı hediyeler aldırmayın kimseye kızlar, 10 yıllık kocam bile alsa gerilirim sahsen ozenmeyi bırak acıdım
Bende sana alayım senin canın sağ olsun ya senden önemlimi zamanında aldık da noldu kıymet bilen olmadı en azından sen mutlu ol
Pahalı hediye sevginin göstergesi değildir hatta pahalı hediyeler alıyorsa işkillenirim neyi telafi etmeye çalışıyor diye 🤔
O yüzden sizin gibi kuruntulu insanlar mutlu olamıyor bacım birazda deki vay be adama bak paraya kıymış bana değer vermiş aklına ben gelmişim hediye almış bana
@mellalsiiddaa mutluyum sen neyin tribine girdin ki aklına gelip hediye alır hediye laf eden yok pahalı hediye ne ondan sonra erkekler sizin sahibiniz gibi davranıyor o kadar yatırım yaptı boşa gitmemeli etinden sütünden de faydalanmalı :) ondan sonra beni kullanıp kenara attı diye ağlıyorsunuz
Bi çiçeğe o kadar fazla para veren birisiyle sevgili olmam :d
Neden demek ki adam seni çok seviyor ve parasına acımıyor
Çok para harcamak istiyosa güzel bi restoranda güzel bi yemeğe çıkarabilir. Birkaç gün sonra solacak bi çiçeğe o kadar para vermek bana aptallık gibi geliyor...
Belki restorana da giderler ne biliyorsun 😃
Yaaaa gitsinleeeerr, ama mesela bana biraz boşa harcanmış bi para gibi geliyor :d
Bana da
O yüzden bunu yapan bi erkekle birlikte olmam dedim işte, pahalı hediyeler alması sadece parası olduğunu gösterir, sevdiğini göstermez. Bi buket çiçeğe o kadar para vermesi parası olduğunu ama aklının olmadığını gösterir :d benim tercih edeceğim bi karakter değildir, elbette alıcısı vardır. Ama bunu yapması kesssssin seviyor demek değildir. Üstelik hediye ettikten sonra bi de bak bu 2000 lira heeee demesi kat kat daha iticidir. Böyle şeyler söylenmemeli :((
O öyle demedi bu benim tahminim
Buketi görürsen sende anlarsın pahalı olduğunu bunun için bir şey söylemesine gerek yok
maalesef günümüzde böyle ne kadar para o kadar sevgi.
Yazık o zaman bütün duygular para üzerine olmuş haberimiz yok ve basit jestlere seviniyoruz diye bizimle dalga geçiyorlar
Haberin vardır mutlaka sevgi öyle pahalı hediyerle ölçülecek kadar basit bir eylem değil çabasını görmediğim hiçbir davranışa inanmam sende öyle yap okey.
Ona yatırım yapıyordur insan deper verdiğine sevdiğine böyle şeyler yapar
Ortada söz yok nişan yok ne gerek var ki böyle şeylere
Bunları yapması için illa nişanlı olması mı lazım?
Bence evet çünkü yarın obür gün bu ilişkinin bitmeyeceği ne malum o zaman keşke bu kadar para harcamasaydım dersin
Ne alaka yahu seviyorsa harcar erkekler yatırım yaptığı kadınları kolay kolay bırakmazlar zaten
Önemli olan sevgi ya bahçeden bir çiçek bile kopartsa verirken seni çok seviyorum dese ömür boyu saklarım o çiçeği mesela..
Olay fiyatı değil düşünüp alması. Ben hayatımda hiç normal bir yerden koparılan çiçek dahi almadım
Bende 😞
Şımartılmış bir aşk balon gibidir
Bana pek öyle görünmuyor adam aşktan delirmiş resmen
İnsan sever sevilir ama bu kadar gerek var mı bilmiyorum yani seni seviyorum demek yetmiyor mu bir kamyon gül ile mi insan ikna oluyor tuhaf
Belki de karşısındakini o kadar değil de kendini ikna etmek istiyor böyle yaparak
Benim de arkadaşım sevgilisine 30 tane kırmızı gül buketi almış
Peki buna mecbur mudur
Sevgilisi ona hediye aldı mı pek sanmıyorum genel de kadınlar bu konuda bencil
Bilmiyorum belki de almıştır
Bu şekilde aşkını kanıtlayacağını düşünüyorsa evet mecbur
Herkes aynı şekilde sevmiyor kimi için bir gül demeti her şey demek oluyor
İnsanı ikna etmek kadar zor bir şey yok
Söz nişan yokken bence hepsi boş
Ben öyle düşünmüyorum insan sevdiğine hediye almalı ama abartılı olmamalı
Aynen bende onu demek istedim hediye tabi ki almalı ama bu kadar abartılı olmasına gerek yok
Kesinlikle misal bugün arkadaşım 1 aylık sevgilisine yarım altın olan bir kolye hediye aldı insanlar artık bunu düğünler de takı olarak bile takamıyor gerel var mı diyorum sadece düşünüyor
Ileride pişman olacakları şeyler yapıyorlar
Maalesef ama insan hata yaparak öğrenir ve kararlarına hiç karışasım yok
Aynen bende karışmam
Güzel bir sohbet oldu bunun için teşekkür ederim
Rica ederim
🙂🙂
Alır aslında birileri
Gelmez pahalı hediyeler seviyor anlamina
Son soruma cvp verir misin yeniyim
Saçma yahu bana elma şekeri alsin yeter
Hayır