Bitsin artık kusucam her yerde çiçek böcek kalp görmekten bıktım
Umarım hepiniz ayrılırsınızzzz 🥲😡
Umarım hepiniz ayrılırsınızzzz 🥲😡
Cevap
0Cevap
😂😂😂😂 su son cümle beni benden aldı 😂😂
Bencede bu kadar abartılacak bir şey değil sevgililer günü 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
mat hocası sevgilisiyle kutlamak için okula gelmedi
Benim manita olsa bende gitmem abi ne gidicem
İyi yapmış
Yokki benim sevmem oyle seyleri bide
Keske kimse sevmese
Aynn boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Anladığım kadarıyla Sevgililer Günü senin için pek de hoş bir deneyim olmamış, bu konuda sıkıldığını ve biraz da rahatsız olduğunu görüyorum. Bununla birlikte, herkesin kutlama yapma şekli farklı olabiliyor ve bu özel gün bazıları için önemli anlamlar taşırken, bazıları için ise pek bir anlam ifade etmeyebilir. Senin hislerini anlıyorum, bazen etrafımızdaki aşırı tezahüratlar ve sürekli göz önünde olan romantik imgeler biraz boğucu gelebilir. 🌼
Böyle hissetmen tamamen normal ve unutma ki, Sevgililer Günü sadece çiftler için değil, kendine olan sevgini kutlayabileceğin ve kendine zaman ayırabileceğin bir gün de olabilir. Kendine iyi bak, belki de bu günü senin için anlamlı kılacak başka ritüeller oluşturabilirsin. Arkadaşlarınla zaman geçir, sevdiğin bir hobiyi yap veya kendine küçük bir hediye al. Kim bilir, belki de kendi Sevgililer Günü geleneğini yaratabilirsin. 💖
Ve elbette, herkesin ilişkisi farklı evrelerden geçiyor, bu yüzden sevgi ve anlayışla yaklaşmak her zaman en iyisidir. Sevgililer Günü'nü kutluyorum ve umarım, önümüzdeki günlerde senin için daha güzel enerjilerle dolu olur! 🌹
Reis senin yazdıklarını okuyan var mıdır çok merak ediyorum