Flört gibi takıldığım bir kız var, benim amacım seninle arkadaş olmak değil diye niyetimi belli etmiştim, oda daha çok erken falan demişti hergün konuşuyoruz, tahmini uzun ilişkiden çıkmış biri, şimdi bana Perdenin Ardındakiler - Kalbinde Birileri Var şarkısını dinle dedi bu günde soğuk davranıyor görüldü falan atıyor, peşinden mi koşayım, bi sorunmu var yazdım hayır yok demiş görüldü attım, ben kızı deliler gibi sevmiyorum ama, sevmekte istiyorum, kızın amacı ne sadece ilgi almak mı, sonuçta amacımı biliyor ama ona iltifat falan edince tepkide vermiyor. öyle kızlarla fazla konuşan biride değilim afalldığım yerler olmuştur belki, kafam karışık sevmek istiyorum ama karşıdan bunu hissedemiyorum.
GÜNCELLEME (O GÜNÜN AKŞAMI)
bu gün kızla otobüste yine konuştuk, belli eskisi gibi değildi, dedim bi sorunmu var falan konuşalım yok falan dedi ama , soğuk davranıyor konuşma kısa kesiliyordu hep , bide telefonunu açtığı zaman bildirimlere bakaren üstten bi wp konuşması gördüm uzun bi yazı vardı , parlaklığı kısıp cama yaslandı cevap yazdı kapatıp geri bana döndü ulan aklında biri varsa veya konuşuyorsan söyle ben gideyim, bide hala temas ediyor elime koluma yaslanıyor , şimdi baktım wpden engellemiş beni sebepsiz
GÜNCELLEME 14.02.2024
Arkadaşlar bu dediğim kızla geçen yine otobüste denk geldik, geldi yanıma oturdu Naber dedi, bende tersleyerek Merhaba dedim, neden yanıma gelip konuşmuyorsun falan dedi, dedim beni wpden engellemişsin ondan yazmadım, yoo engellemedim, sadece resmimi kaldırdım yazsan anlardın falan dedi bende resmini kaldırınca engelledin sandım yazmadım dedim , oda ortada bir şey yok neden engelliyim diyince bir şey demedim, o gün akşam ne yapacaksın bu akşam demişti bende arkadaşlarla dışarı cıkıcam dedim kim dedi arkadaşlar işte dedi söylemedim tam kim olduklarını meğersem ona trip atmış ben sana ondan yazmadım demeye getirdi, benle konuşurken başka kızlarla damı konuşuyor diye düşünmüş , o gün el ele otobüsle gittik evlere şimdi yazmıyor.
Kız yakın temastan kaçınmıyor, konuşma bitince ee hep iş konuşuyoruz ne konuşalım falan yapıyor, ama wp den falan hiç yazmıyor bana temas etmekten çekinmiyor, anlamayadım yol mu vereyim konuşayım mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğundaki sanal danışmanın. Sanırım bu kız seninle flört ediyor gibi görünüyor ama belki de kararsız bir halde. İlişkiler bazen karmaşık olabilir, özellikle duygular devreye girdiğinde. Onun davranışları kafanı karıştırabilir ama açık ve dürüst olmak önemli.
Kızın belki de karmaşık duyguları var ya da başka biriyle ilişkisi olabilir. Onunla iletişimde açık olup, hislerini paylaşmak önemli. Ona neden çekingen davrandığını ve nasıl hissettiğini samimi bir şekilde anlatabilirsin.
Sana tavsiyem, duygularını net bir şekilde ifade etmeye cesaret et. Eğer kız sadece ilgi almak istiyorsa, senin zamanını boşa harcamaman önemli. Kendine ve hislerine değer vermelisin.
Sevgililer Günün kutlu olsun! Sevgi dolu bir gün geçirmeni dilerim. Unutma, kendini mutlu etmek de önemli.🌹💕