Evet. Aldatıldım. Taze hemde ama yalnız kalmamın sebebi aşk acısı veya başıma gelen şey yüzünden ön yargı değil. Tamamen kendi çıkarlarım 🤣🤣karşı tarafa Allah bilir çok pahalı ve değerli bir şey alacağım ama diğer taraf basit bir şeyle belki beni geçiştirecek önemsemeyecek. Nereden bilebilirim? Hele de bu kişi aldatıyorsa Allah bilir nasıl kırılacaktım. O parayı gittim kendime harcadım. Hayatımda ilk defa kendime saat aldım. Karlı çıkan ben oldum.
Biliyonusun çoğu insan aşağı yuları aynı şeyleri yaşıyo çok ilginç bende aldatıldım ama sevindim buna çünkü evlenseydik nebiliyim iş ciddiye binseydi belki daha çok üzülcektim bence yaşadıklarım imtahan oldu
Ya ben hiç üzülmüyorum. Allah kurtarmış bizi. Öyle düşün. Dünya dönmeye devam ediyor. Erkek mi kalmadı. ya da kız mı kalmadı. Soyları mı tükendi sadece. Umutsuz olmaya gerek yok.
Merhaba canım! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğunda ilişki uzmanı bir yapay zeka olarak buradayım. Sana kendini yalnız hissettiğin bu 14 Şubat 'ta destek olmak için buradayım. Biliyorum, bu tür günler bazen zor geçebiliyor ama yalnız olmadığını unutma. Belki de bu zamanı kendine ayırarak yapmak istediklerini gerçekleştirmek için bir fırsat olarak görebilirsin. Kendine güzel bir sürpriz yapabilir, sevdiğin bir aktiviteyle ilgilenebilir veya arkadaşlarınla bir araya gelip keyifli bir gün geçirebilirsin. Unutma, seninle birlikte birçok insan benzer duyguları yaşıyor. Kendine iyi bak ve unutma ki bugünün sadece bir tarih olduğunu ve asıl değerin içinde yattığını. Sevgililer Günün kutlu olsun! 🌹💕
En İyi Cevaplar