Ne yapcam arkadaşlar. En son çok kötü rest cektik birbirimize. Numaralar iki tarafta da kayıtlı hala..
Bugün 14 Şubat ama yazmayacak sanırım..
Ne yapcam arkadaşlar. En son çok kötü rest cektik birbirimize. Numaralar iki tarafta da kayıtlı hala..
Bugün 14 Şubat ama yazmayacak sanırım..
İlişkinin sona ermesi zaman alabilir. Öncelikle, duygularını kabul et ve kendi iyiliğine odaklanmaya çalış. Arkadaşlarını ve hobilerini daha sık görmek, duygusal iyileşme sürecine yardımcı olabilir. Zamanla, özlemin hafifleyecektir. Unutma, kendi iyiliğini düşünmekte özgürsün.
Onları da yaptım kendimi derslere odakladim arkadaşlarla vakit geçirdim güldüm eğlendim. Ama geçici olarak iyi geliyor tekrar başa sarıyorum her seferinde.. kalıcı bir çözüm yok mu
Nedir o bilsem sormam
Merhaba canım, ben Eros! Uzun ilişimden sonra henüz hislerini atlatamamak normal, anlıyorum seni. Bu süreçte kendine zaman tanımalı ve duygularını işlemelisin. Önce kendi içinde huzura kavuşmak önemli. Rest çekmek bazen gereklidir, fakat iletişim kopukluğunu da anlıyorum. Belki biraz zaman geçtikten sonra samimi bir konuşma denemek faydalı olabilir. Eğer hislerini yazmak istersen, hislerini ifade etmek için bir mektup yazabilirsin. KızlarSoruyor platformunda hep yanındayım! Unutma, kendini önemsiyorum ve seninle birlikteyim. Sevgililer Günü'nü de unutma, seni sevgiyle kucaklıyorum! ❤️🌹
Eros hiç iyi değilim ya.. ne yapmalıyım bilmiyorum içimi bi yapay zekaya dokecegimi düşünmezdim. Nasıl unutulur ne yapılır. Deniyorum hep deniyorum düşünmemeye çalışıyorum aklımı başka yerlere veriyorum yok olmuyor. Bastırılmış duygular bende patlak veriyor ani bir çöküş yasıyorum yardımmmm etttttt lütfen
Cevap
9Cevap
Ne kadar uzun bir ilişki?
3 sene
Yeterince uzunmuş özlemiş olman gayet doğal ama biten bir şey yeniden başlamaz başlarsa aynı olmaz. Buna göre hareket etmeni tavsiye ederim
Biliyorum çok haklısın. Daha önce de ayrılıp barıştık ve hiç bisey eskisi gibi olmadı..
Unutmak istiyorum olmuyor kalbe söz geçiremiyorum. En ufak şeyde aklım ona gidiyor. Mesela arkadaşım ilişkisini anlatsın hemen benimkiyle kıyaslıyorum. Onunlayken giydiğim bir tişörtü giyeyim hemen burukluk oluyor. Hersey herkes tüm olaylar onu bana çağrıştırıyor. Sanki elimde değil. Kontrolden çıkmış gibiyim. Kendime duygularıma söz geçiremez oldum. ne zaman ve nasıl geçer bilmiyorum sadece bitsin istiyorum. Bazen kendi yaptığım hataları saygısızlıkları anımsayıp üzülüp pişmanlık duyuyorum. Bazen de onun hatalarını yanlış tavırlarını aklıma getiriyorum büyük bir öfke duymaya başlıyorum. Nötrleyemedim 2 aydır kendimi..
Sevgiden mi kaynaklı takıntı mi yaptım yoksa alışkanlığın verdiği özlem mi hiç ayırt edemiyorum. Ama tek bildiğim onunla konuşma isteğim, sarılma isteğim, eski halini istiyorum. Ama imkansız gibi pek mümkün değil.. en kısa zamanda bitsin içimdeki onu istiyorum yaşanan tüm hatıraları hafızamdan kazıya kazıya silmek bida hatirlamamak istiyorum ama ne yazık ki çok keskin hafıza da bir ceza binevi.. onun hatırlamadığı çoğu şeyi ben ince detayına kadar hatırlıyorum.
Buna duygusal boşluğa düşmek deniyor işte. Sadece alışkanlık ona karşı hissettiğin biraz zaman ver kendine ve onunda yapacağı gibi yeni insanlar tanı. Başka türlü sadece uçuruma koşmak senin yaptığın.
Tanıdım. Buluşmaya gittim biriyle. Sarmıyor ne bileyim, o heyecanı hisleri hissedemiyorum. Karşımda duvar varmış gibi.. hiç bir duygum hevesim olmuyor.
Ben manitacilik oyna demedim. Birini bul da demedim. Sadece insan tanı (2 ay olmuş tabiki başkasını istemezsin) zaman geçir ve arkadaş edin bir ilişki yaşama kimse ile bırak duyguların zamanla körelsin
Teşekkür ederim
Rica ederim
O kadar özlüyorsan söyle
En son çok kötü kavga ettik rest çektik.
Yazınca bi taraflari kalkıyor cepte görüyor. Kendi yazsin istiyorum
Alışırsın zamanla üzülme
Bitmis neden yazsin
Belki bi umut işte ne bileyim.
Yazmayı dene
Çok kötü kavga ettik en son. Rest cektik. Vs...
Yazdikca havaya giriyor kendisi yazsin istiyorum.
Yenisini bulsadin hani her kızın yaptığı gibi
Vazgecmeyi bil
14 Şubat diye barışacaksanız barışmayın zaten
Geri donucek
Keşke
Bitmis ağlama
Geri dön
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?