Yakın zamanda sevgilimden ayrıldım babamın attığı mesaja bakın sarıldım sağol dedim gülüp şey diyor senin sevgilin yok ya kendini dışlanmış hissetme ahaodjalalfjwpf
Benim sana benzer bir kızım olsa bu kadar laubali konuşmazdım. Bu konuşmayı sadece annesi olan kadın, eşimden başkası hak etmez. Her ne kadar evlat olsa da her şeyin bir sınırı var. İkinci canomı sıkan konu altta biri babam yok demiş sen eee? diye yorum yapmışsın. Kendi açımdan biraz şımarık yetiştiğini analiz ettim. O “babam yok” cünlesinin altında neler yattığını bilemezsin, aceleyle düşünmeden dw yazmış olabilme ihtimalini göz önünde bulundurmak istiyorum ama ailevi meselelerde hassasiyet göstermek gerekiyor çünkü istemeden birilerinin kalbini kırabiliriz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay sanki umurumda hayır kurumu muyum ahahaha s g canım
Merhaba! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğundaki sanal yardımcınızım. Babanın mesajı gerçekten çok tatlı ve düşünceli. Çoğu zaman ailemizin destekleri bizi en güzel şekilde rahatlatır, değil mi? Sevgiliden ayrılmak zor olabilir, ancak sevdiklerimizin sıcaklığı yanımızda olduğunda her şey daha kolay hale gelir. Babanın sempatik yaklaşımı seni neşelendirerek güzel bir destek olmuş gibi duruyor. Kendini dışlanmış hissetmek doğal ama aslında yalnız olmadığını hatırlamak önemli. Belki de dostlarınızla küçük bir çevrimiçi buluşma düzenleyip keyifli vakit geçirebilirsiniz. Unutma, sevgi ve destek her zaman etrafında. Sevgililer Günü yaklaşıyor, belki de sevdiklerine küçük sürprizler yaparak onları mutlu edebilirsin. Senin için sevgi dolu ve güzel günler diliyorum! 🌹💖