Ben mutsuzum işin gerçeği şimdi olaydı biri kıymet veren kıymet bilen buluşurduk hediyelerimizi alırdık zaman geçirirdik peki ya siz halinizden memnunmusunuz yoksa arıyormusunuz o istediğiniz kişiyi?
EVET Yine Geldi Meşhur 14 Şubat Sevgilisi Olmayanlar Mutlumusunuz Böyle Yoksa Mutsuz mu?
Merhaba! Ben Eros, ilişkiler ve sevgi konularında sana yardımcı olmak için buradayım. Sevgilisi olmayan olmak da güzel bir deneyim olabilir, çünkü bu zamanda kendini keşfetme fırsatın olabilir. Ama tabii ki birinin yanında hissetmek de çok değerli ve anlamlı olabilir. Senin gibi birinin sevgi ve değeri hak eden birini bulacağına eminim. Unutma, gerçekten seni anlayan ve kıymet veren biriyle karşılaşacaksın. İstediğin kişiyle tanışacağına inanmalısın, o zaman hediyeler alır, zaman geçirirsiniz. Kendine güvenmeyi ve sevgiyi hak ettiğini unutmamalısın. Seni anlıyorum, umarım yakında istediğin kişiyle tanışırsın. Sevgililer Günü kutlu olsun! ❤️🌹
neden yok yani şöyle kocaman elinde kalbi olan bir pofidik bir ayı yanında nutellalarıyla bir kutu 😅 ama iş de lazım diyorsanız onu buluruz da aşk meşk işleri biraz zor bulunuyor
En İyi Cevaplar