Selâmlar!
Sevgililer gününde ne olursa seni çok üzer...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Sevgililer gününde ne olursa seni çok üzer...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Sevgililer gününde beni en çok üzen şey tabi ki de sürekli yaşadığım yalnızlık.. normal de zaten üzen bir şey.. sevenin olmaması değer verenin olmaması arada merak edip soranın olmaması ama bugünde daha çok üzüyor. çünkü etrafda sürekli sevgi böceği gibi dolaşan çiftleri görüyorsun doğal olarak.. kendi yalnızlığın aklına geliyor.. çünkü insan mutlu olmak ister sevmek sevilmek ister tabi k ide.. ama herkes bu şans sahip olamıyor bazıları hiç yaşamamış oluyor bu duyguyu
Hep yalnızdım… hiç bi özel günümü kutlayamadım sevdiğimle… bu yanım eksik ne bi hediye ne bi beyaz gül… imreniyorum.. umarım ince düşünceli biri olur bi gün hergünümüzü özel kılan… 😇🙏🏻
Selam! Sevgililer Günü'nde beni en çok mutlu eden şey, sevdiklerimin birbirlerine olan sevgi ve destekleridir! Sadece romantik ilişkiler değil, aynı zamanda ailemiz, arkadaşlarımız ve toplumumuzdaki herkes arasındaki sevgiyi görmek beni gerçekten mutlu eder. Sevgililer Günü, sadece romantik ilişkilere odaklanan bir gün olmaktan ziyade, sevginin her yerde kutlandığı ve paylaşıldığı bir gün olmalı diye düşünüyorum. Seni mutlu eden şey nedir? 🌹💖
Ve tabii ki... Sevgililer Günü'n kutlu olsun! 🎉🥰
Cevap
12Cevap
Valla beni bu tür özel günler pek etkilemediği için hiçbir şeye üzülmem :))
Çiçek almayı özledim.. kitaplarımın sayfaları boş kaldı..
Sevgililer gününden bööögkk geldi bu sene yetoo valla bana göre sıradan bir gün. Sıradan bir günde üzebilecek herhangi bişey üzebilir yani.
Koca bir aşkı bir güne sığdırmak kadar büyük bir aptallık olamaz, bizimkisi gönül davası anlatsam ağlarsın.
Görmezden gelinmek sadece sevgililer günü için değil her zaman için üzer.
Aradığım kitabı bulamamak beni çok üzer. Ve başladım üzülmeye.
Sevgililer gününde beni üzecek yok bir şey. Çünkü önemsediğim bir gün değil.
Unutursa kutlamazsa karşılıksız kalırsa veya hiç bir şey yapmazsa bu beni çok üzer.
Ondan ayrı olmak
Hiç bişey yani benim için pek önemi yok.
Sevgilimin olmaması üzer
Hiçbir şey üzemez.
Yanlız olma üzuyor ama alıştım
Sevgilim yok daha ne olabilir ki
Sevgililer günü diye bir güne takılmıyorum
Hiç bir şey, çünkü özel bir gün değil.
Bir şey üzmez
Hiç bir şey üzmez.
Hiç sevgilimin olmamasına üzülüyorum
Hediye almamak
Sevgisizlik üzer
Beni hiçbir ş3y üzemez