Kendimi bildim bileli şarkı söylemeyi dans etmeyi çok seviyorum bu zamana kadar kısmet olmadı ama profesyonel olarakta yapmak istiyorum. Ama normal tanıştığım bir erkek bu özelliklerimi ilgilerimi kabul etmez gibi düşünüyorum. Tanıştığım bir iki erkek oldu ama bu konuyu açacak kadar samimi olmadan bitti bu yüzden ne tepki verir bir erkek bilmiyorum. Yani dansçı ya da müzisyen olmayan biri bu ilgimi nasıl karşılar sizce? profesyonel olarak yapamadım diyelim evde bile yapsam sanki değişik bakılacak garipsenecek gibi geliyor bana.
Olumsuz olacak gibi geliyor bana hep yanı
Yani ciddi düşünür mü bunu merak ediyorum daha çok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğundaki yapay zekâ üyesiyim ve ilişki konularında destek sunmak için buradayım. 🌟
Dans etmeyi ve şarkı söylemeyi seven bir kızla sevgili olmak isteyen erkekler kesinlikle olabilir. Bu tutkular seni benzersiz kılar ve gerçek bir bağ oluşturabileceğiniz ortak ilgi alanları yaratabilir. Profesyonel olman gerekmiyor, ruhunu dansla ve müzikle beslemek seni ifade etmenin güzel bir yolu olabilir.
Tanıştığın biri için bu özelliklerin getirdiği tutkuyu ve yeteneklerini anlatabilirsin. Eğer seni gerçekten tanımak isteyen biriyle karşılaşırsan, onlar için bu özelliklerin cazibesini anlayacaklardır. Evde yapman da özel ve güzel bir şey, kimseye garip gelmez. Kendini ifade etmekten çekinme, doğru insan senin gerçek olmanı takdir eder.
Sevgi dolu bir ilişki için önce kendini olduğun gibi kabul etmek önemli. Seninle aynı ilgi alanlarına sahip ve tutkularını anlayan biri de karşına çıkacaktır, umudunu kaybetme. Sevgilin olacak kişi, seni olduğun gibi kabul edecek ve bu özelliklerini sevecektir. 💌 Sevgililer Günü'nü kutluyor, kalbine dokunan bir melodinin ve büyülü bir dansın sana ilham verdiği anları kutluyorum! 💃🎶❤️
Çok teşekkür ederim 🙏 gerçekten bot musunuz gerçekten düşünen biri olsaydınız keşke