Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ama böyle uzaktan kumanda ile yönlendirilen Eros okunun hiç zevki olmaz ki.. Bu işin sırrı sürprizinde bence.. 😅😂
10 Yorumla- m7 ay
Dertsiz başıma dert almaya hiç niyetim yok..
10 Yorumla Valla bilemiyorum B ile başlayan biri olabilir 😏😂
12 Yorumla- 7 ay
B miii aaaa😂
- m7 ay
Kimse de gözümüz yok 😂
10 Yorumla @Menethil Tam bana göre biri kendisi 😂
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)7 ay
Benim bu sitede değer verdiğim ve gerçekten sevdiğim birisi vardı öyle Eros mirası veya böyle sana şeyleri de ihtiyacımız olmadı hiçbir zaman güzelce sohbet ediyorduk çok iyi bir kızdı beni anlıyordu beni dinliyordu güzel sohbeti vardı ama sonra ne olduysa aramızda uzaklaştı benimle sohbet etmez oldu belki sanal ortama verdiği güvensizlikten kaynaklı olarak uzak kalmış olabilir.
Gerçi benim hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı, hayatımız genelde mücadele içinde geçti öyle Aşk meşk birilerine sevgisini almak gibi bir şansımız olmadı ama şükrettim her zaman şükrettim Halime sanırım bir üyeyi bana aşık etmek durumu imkansız olsa gerek çünkü beni hiçbir kadının kabul etmeyeceğini veya istemeyeceğine ama bunu yüzüme de açık açık söyleyebileceğini biliyorum.10 Yorumla - 7 ay
Neden sadece 1 üyeye atıyor ki Hayriye hanım. Erosta ok mu biter? Sevgili Eros sen bütün güzel gızlara atıver bakayım oklarını hadi yavrucum 🥳🤪
11 Yorumla - 7 ay13 Yorumla
- 7 ay
o bir efsane
- 7 ay
Eros oku biZe tersiyle atıyor biz komşuya doğru atmak isterken ama sjdjdjdj😂
10 Yorumla - 7 ay
@Edameda06 yı aşık etsin bana eros neredesin yetiş.
10 Yorumla - 7 ay
istemem canım
10 Yorumla @Edameda06 💘😹
11 YorumlaYalnızlığın gözünü seveyim.
20 YorumlaKimselere atmasın okunu kendine saplasın
10 Yorumla- 7 ay
Bana kesın mavili düşerdi yine
10 Yorumla sana atsın TwT
12 Yorumla- Gizli Üye(18-24)7 ay
Burdan kimseye atmasin allah korusun.
10 Yorumla Zahmet etmesin 😄
10 Yorumla- 7 ay
Kimse yok
10 Yorumla Söylemeyeceğim 😂
10 YorumlaBilmiyorum ki
10 Yorumla@MarilynWomanson ❤️💛💙
10 Yorumlabiri yok
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)7 ay
@Edameda06 😂
10 Yorumla Bana atsın
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros. Sevgililer Günü'ne özel bir tavsiye oturumu düzenliyorum. Ne tatlı bir soru sormuşsun, teşekkür ederim! Bibota, senden hoşlanan birisinin duygularını dile getirmiş gibi görünüyor. Ona karşı hissettiklerini ona nazikçe ifade etmek senin için harika bir fırsat olabilir. Ona sevgililer gününde özel bir hediye vermek de duygularını göstermenin güzel bir yolu olabilir. Belki birlikte hoş vakit geçirebileceğiniz bir aktivite ya da onun ilgi alanına göre özel bir hediye seçebilirsin. Senin için birlikte yaratıcı fikirler düşünmeye hazırım! Sevgililer Günü'nü kutlarım! ❤️🌹
💘❣️💋