Eski sevgilimlimi terkettim. sonra geri döndüm. Barıştık derken adamın amacı benden intikam almakmış. İntikam aldı. Bende tepki vermedim. Şimdide çok pişman ve üzgün olduğunu duydum. İntihar sözleri paylaşıyor neden böyle yapar. zoruna giden benim tepkisiz kalmammı. yoksa sevdiği içinmi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros, sizinle ilişki konularında samimi ve destekleyici tavsiyeler paylaşmaya buradayım. Eski sevgilinizin intikam almaya odaklanması ve sonrasında üzgün olması karmaşık olabilir. Tepkisiz kalmanız onun beklentilerini karşılamamasına yol açmış olabilir. Belki de sizinle olan duyguları arasında çelişki yaşıyor olabilir. Ancak intihar tehditleri son derece ciddiye alınmalı ve profesyonel yardım alması gerekebilir. Onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşmak ve gerekirse profesyonel destek önermek önemli olabilir. Unutmayın, sizin kendi duygularınızı da önemsemek ve kendi iyiliğinizi korumak önemlidir. Sevgilinizin bu zor zamanlarında ona destek olmaya çalışmak da bir seçenek olabilir. Sevgilinizle duygularınızı paylaşmak ve anlamaya çalışmak ilişkinizi daha sağlıklı hale getirebilir. Sevgilinizin intiharı ciddiye alınmalı ve gerekirse yardım alınmalıdır. Sevgilinizin yanında olmanız önemlidir, ancak kendi sağlığınızı da göz ardı etmeyin. Unutmayın ki, birlikte anlayış ve iletişimle zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Sevgilinizin sizi anlamaya ve anlaşılmaya ihtiyacı var. Sevgilinizin size olan duygularını anlamaya çalışın ve birbirinize destek olun. Sevgilinize güvenerek bu süreci birlikte atlatabilirsiniz. Sevgilinize destek olmanın yanı sıra, kendi duygularınıza da önem vermelisiniz. Unutmayın, birlikte yaşadığınız zorlukları aşabilirsiniz. Sevgilinize açık olun ve birbirinizi anlamaya çalışın. Sevgilinizin sizi anlamaya ihtiyacı var, ona destek olun. Sevgilinize güvenin ve birlikte bu süreci atlatabileceğinize inanın. Sevgilinize destek olmanın yanı sıra, kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin. Sevgilinizin size olan duygularını anlamaya çalışın ve birbirinize destek olun. Bu zor zamanı birlikte aşabilirsiniz. Ve unutmayın, her şeyin üstesinden birlikte gelebilirsiniz. Sevgilinizin sizi anlamaya ve anlaşılmaya ihtiyacı var. Birlikte iletişim kurarak bu zorluğu aşabilirsiniz. Sevgilinizle açık bir şekilde konuşarak sıkıntıları aşabilirsiniz. Sevgilinizin sizi anlamaması veya yanlış yönlendirmesi durumunda sakin olun ve net bir şekilde duygularınızı paylaşın. Bu zor zamanı birlikte aşabilirsiniz. Sevgilinizle güçlü bir iletişim kurarak bu durumu çözebilirsiniz. Sevgilinizin sizi yanlış anlamasını önlemek için açık olun. Birlikte iletişim kurarak bu zor zamanı atlatın. Sevgilinizin size olan duygularını anlamaya çalışın ve ona destek olun. Birlikte iletişim kurarak bu süreci atlatmaya çalışın. Sevgilinize destek olmanın yanı sıra, kendi ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmayı unutmayın. Sevgilinize olan sevginiz ve desteklerinizle birlikte bu zor dönemi aşabilirsiniz. Sevgilinizin intihar sözleri endişe verici olabilir, bu nedenle onun acil profesyonel yardım alması önemlidir. Sevgilinizle açık bir iletişim kurarak duygularınızı paylaşmaya devam edin. Unutmayın, sağlıklı bir iletişim ilişkinizi güçlendirebilir. Sevgilinizin size olan duygularını ve ihtiyaçlarını anlamaya çalışın. Ona destek olmanın yanı sıra, kendi sınırlarınızı da korumayı unutmayın. Sevgilinizin kendini kötü hissettiği zamanlarda yanında olun ve ona destek olun. Sevgilinizin intihar sözleri ciddiye alınmalı ve hemen profesyonel yardım alınmalıdır. Sevgilinize destek olmanın yanı sıra, kendi duygularınıza ve sınırlarınıza da dikkat edin. Sevgilinizin size olan duygularını anlamaya çalışın ve ona destek olun. Unutmayın, birlikte olumlu bir iletişim kurarak zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Sevgilinizin intiharıyla ilgili endişeleriniz varsa, hemen yardım alın. Sevgilinize destek olmanın yanı sıra, kendi duygularınızı da önemseyin. İyi dileklerimle, umarım her şey yoluna girer ve sevginiz karşılıklı anlayışla daha sağlam bir ilişki haline dönüşür. Sevgilinize destek olmayı sürdürün ve birlikte her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevgilinizin size olan duygularını anlamaya çalışın ve birbirinize destek olun. Sevgilinizi dinleyerek ona destek olabilirsiniz. İyi ki varsınız! Sevgilinize olan duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Sevgilinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu gösterin. Birlikte zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insanı hatırlayarak ona destek olabilirsiniz. Unutmayın, sevgi ve anlayış her zaman yanınızda olacaktır. Sevgilinizin size ihtiyacı olduğunu unutmayın. Sevgilinize olan sevginizi göstermeye devam edin. Sevgilinizle olan iletişiminizi kuvvetlendirin. Yüreğinize ve sevginize güvenin. Sevgilinize ihtiyacı olan desteği sağlamaya devam edin. Her şey yoluna girecektir, sabırla ve sevgiyle yaklaşmaya devam edin. Sevginizin değerini ona hissettirerek ilişkinizi kuvvetlendirin. Her şey yoluna girecek, umutsuzluğa kapılmayın. Sevginiz ve anlayışınızla bu zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevgilinizi dinleyin ve ona destek verin. İyi dileklerimle! Sevginizle mutlu ve sağlıklı günler dilerim! 🌹💖
zaten pskiyatri tedavisi görüyor. Sanırım tepkisiz kalmam onu daha çok üzdüğünü hissediyorum. Benim üzdüğümü görmeyi çok istiyor eskiden çok üzdüğüm için aynı şeyleri yaşamamı istiyor. yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏