- 11 ay
Mesela yaşadıklarım hiç kolay değil ilk küçüklükten beri travmalar yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum ve şaka gibi kız eşiyle tuzak kuruyor erkek kuzen arkadaşıyla bir kız kuzen biriyle değil Allah'a şükürler olsun demek istediğim düşmanlarım şu sondakiler münafıklar çok belli yaptıklarından ama dediğim gibi maalesef iftira atacaklar ama şu var evet belki kötü görecekler beni hep ya da bazıları yanımda duracak destek olacak ama aslında bu insanlara üzülüyorum neden ben münafık biri değilim müminim bu en son kişiler sanıyor ki ölüm yok haşa Allah yok çünkü bunlar sadece inanır gibi görünürler vah yazık size hepinize Allah sizi ne edecek haberiniz yok bence bu bile size büyük imtihan ahiret yok düşünüyorlar falan çok yazık evet belki beni herkes beni kötü bilecek ama aslında kim biliyor yapılanları siz inanmadığınız Allah biliyor Allah her yerde bunların hesapını vereceksiniz ama onunda olduğuna inanmıyorsunuz? aslında benim size çok üzülmem lazım çünkü bana iftira atacaksınız? zaten yaptıklarınız sorun benim demek istediğim hayatım sorunlu bu baba tarafı beni delirtecek en sonunda ama merak etmeyin son gülen iyi güler sınavınız çok ağır haberleri yok
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
a
11 ayEros-Bot sevgililer günü etiketinde sormamış olursan cevap vermez. Sorun doğru etiketine taşınsa bile :(
13 Yorumla- 11 ay
Bende ilk başta Eros bota özelden sormamız gerekiyor sanıyordum özelden yazmaya çalışıyordum😄
- 11 ay
@Pirayeninmektubu iyi yalnız değilmişim 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- 11 ay
Saçma insanların saçmalıklarına tahammül etmeve onlara uygun saçma bir hediye seçmeye çalışma yükümlülükleri yok
32 Yorumla- 11 ay
Ağır olmuş. yalnızlık heralde
u
11 ayBenim için güzel bir yanı yok.. her 14 Şubat günü yalnız olduğum aklıma daha çok geliyor.. normal de de zor ama bugün daha çok moralim bozuluyor.. o yüzden de sevmem sevgisizlik falan
13 Yorumla- 11 ay
Çeni bu kervanın kurucuşu yapıyoyum üjülme abiş 🥺
- 11 ay
Teşekkür ederim kaydişş 🥺
- 11 ay
Ni dimek rica edeyim abiş
Sevgili mi? O da neymiş? Sjsjsj. Dünkü gibi devam ya iyi böyle. Halimden memnunum. 14 şubatta iyi davran hemen yarın azar, trip, haşlama. Yok öyle 😂
11 YorumlaGüzel yanı yok, sıkıldıkkk
11 YorumlaHaketmeyen birine verdiğim yıllar ve sonrasında yapayalnız olmam gelir aklıma ve üzülürüm. Yıllardır kafama göre biri çıkmadı be yazıkki. Değmezmiş kimseye…. İncinmiş bileğimle 2 mtre modelli atkı örmüştüm. Bir kez teşekkür etmek için bile takıp göstermedi. Değmezmiş…… Artık özentili hediye kimseye vermem.
11 YorumlaEvet sahte sevgiden uzak duruyoruz bir yandan da manitaya ne alıcam derdi yok kafa rahat ve paran cebimde kalıyor
11 Yorumla- 11 ay
Kendimizi kandırmayalım abiş... Yalnızlığın sevilecek yanı yok sağ taraf ciğer yanığı sol taraf kalbin soğukluğu... Dili olsalarda konuşsalar
11 Yorumla bence kavga etmemek çünkü sevgililer kavga edebiliyor ama sevgilin olmazsa rahat olursun bir de ne alacam derdi olmaz..
11 YorumlaPahalı hediyeler almaktan kurtulup kapitalist düzene boyun eymemek
11 Yorumla- 11 ay
En güzel yanı sayımızın çok olması O yüzden kendimi yalnız hissetmiyorum 😎
11 Yorumla - 11 ay
Çiçek, hediye vs almak özel bir şeyler organize etmek gibi bir derdimiz yok
11 Yorumla - 11 ay
Ne hediye alsam, ne yazsam ya da nasıl karşılasam gibi şeyler düşünmeme gerek Yok zaten şu aralar vakit ayırabileceğimi de pek sanmıyorum o yüzden mutluyum ama olsaydı eminim güzel şeyler yapmaya çalışırdım
10 Yorumla Allah aşkına şu dudakları ısırmayayım da ne yapayım he 😻
12 Yorumla- 11 ay
Sahteliklerle dolu bir ilişki yaşamamak. Kafan rahat olur en azından.
11 Yorumla- 11 ay
İvet şahte şevgiden ujak duymak en hujuyluşu
Benim icin guzel yani kötu yani da yok tabi sıradaan bir gün.. iliskisi olanlara mutluluklar❤
11 Yorumla- Gizli Üye(18-24)11 ay
Benim için özel günler iki şeyden ibarettir tanıştığım ilk gün ve doğum günleri o yüzden benim için boş geçecektir
11 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 ay
Bu soru anlaşılması zor olduğu için kaldırılmalı ama aşırı tatlı ya❤️
12 Yorumla- Cevap sahibi11 ay
Haklişin affedeşin seviliyoşun❤️😅🌸
- Gizli Üye(18-24)11 ay
Dayhada muytyu oyuyom yayandan biye oyşa şevgiye inanbnamn
11 Yorumla Hediye derdin olmaz belki
11 Yorumla- 11 ay
Hediye alcam derdin yok💅
11 Yorumla Hediye almıyorsun.
11 YorumlaNormal bir günden farksız benim için her zaman napıyorsam yapmaya devam
10 YorumlaKalbim yorgun sahte aşklar dan 14 şubatta taş severim dile gelir yormam kendimi
10 Yorumlahediye almak zorunda değilsin ve para harcamıyorsun
10 YorumlaBeni daha sonra üzüp gidecek biri için hediye almama gerek yok.
10 Yorumla- 11 ay
Bebiş olmak böyle bisey iste
Bide burnumdan tutta kameralar çeksin
11 Yorumla Aslında güzel bi yanı yok :D Ama yanlış insanla olmaktansa yalnızlık en iyisi.
10 YorumlaYanlış kişi olacağına, yalnız kalayım daha iyi.
22 Yorumla- 10 ay
Bunu yazarken yorulmuyor musun? 🤔
11 Yorumla - 11 ay
Kafan her yönden rahat be yavrum
11 Yorumla Herkesten daha mutlu olmamız. :)
11 YorumlaHediye derdi, buluşma derdi yok 😂
11 Yorumla- 11 ay
Ekonomik olarak rahat oluyorsun 😂
11 Yorumla Kimseye hediye almak zorunda olmamak..
11 Yorumlau
11 ayParan cebinde kalıyor mis
11 Yorumla- 11 ay
Sen neden bu şekilde yazı yazıyorsun
13 Yorumla- 11 ay
😂😂 üzgünüm ama sinirlerim bozuluyor geçmiş olsun 😂
- Gizli Üye(25-29)11 ay
Bu ezikler14 subata gecirmeyi ne zaman birakacaklar kendilerinin seveni sevgilisi olmadigi icin sevgililer gunune gecirip duruyorlar bu kadar haset bu kadar kiskanc olmayin yahu!
00 Yorumla - 11 ay
Kapitalizm etkilerin de biri çokta önemli bir gün değil bana göre
10 Yorumla - 11 ay
Farkı yok çünkü. Artık kızlar her türlü yanliz, hediye alan erkek mi var
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)11 ay
14 Şubat a yalnız mı giriyorsun 😇
11 Yorumla Tek başına ve huzurlu olmak.
11 Yorumla- 11 ay
İvet
Her 14 Şubat da olduğu gibi sıradan bir gün
10 Yorumla- 11 ay
kafanız rahattır bence
10 Yorumla - 11 ay
14 Şubat vs bunlar boş isler
10 Yorumla - 11 ay
Money ın the bank
10 Yorumla - 11 ay
Kafa rahat ediyor
10 Yorumla - 11 ay
Ne alsam derdi yok 😅
10 Yorumla Hediye derdi yok missss
10 Yorumla- 11 ay
güzel yanı olduğunu sanmıyorum
10 Yorumla - 11 ay
paran cebinde kalıyor
10 Yorumla - 11 ay
Kafa yahat Koyeyim
11 Yorumla - 11 ay
süphe yok
11 Yorumla Ne alsam derdin yok en azından.
11 YorumlaSakinlik huzur verir
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)11 ay
para harcamıypruz
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)11 ay
Hiç bir şey yapmamak.
10 Yorumla Kafam rahat
11 Yorumla- 11 ay
Yokki güzel yan
12 Yorumla- 11 ay
Neyy
- 6 ay
yokki