Sevgililer Günü 14 Şubat'ı kiminle geçireceksiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Kız arkadaşımla Erkek arkadaşımla Tek başıma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 14 Şubat'ı kiminle geçireceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Tabiki evlatlarım, kedim ve köpeğim ile onlardan ala sevgili mi olur 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalnız başıma 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İşte böyle.. www.instagram.com/.../?igsh=aGcycm1jaGFhdTZ3 1 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çok abartılmıyormu bu 14 Şubat ya tekiz böylede iyiyiz 1 0 Yorumla
Kemaldr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Biride cıkıp demiyor ki gel bu senede sap gezme beraber geçirelim 0 0 Yorumla
ALFAZADE Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% +1 yıl Ekonomiyi yönetenler saolsun çoğu insan tek tabanca 😂 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sevgililer günü diye bir şey yok bizim kültürümüze göre o yüzden her gün ne yaparsam o günde o 0 0 Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Neden bu kadar erkek ve kadın yalnız? Bence bir arada geçirmeli yalnızlar eşleşip. 0 0 Yorumla
RB1905 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl 14 subatta umarım sevgilisi olanları babaları görür djsjsk 0 0 Yorumla
kolpacıadam Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Tek başıma evde geçircem lanet olsun nefret ediyorum bu günden 0 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Ben ve acılarım baş başa kalmayı seçtik 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 14 Şubat bana geçirecek inşallah 0 0 Yorumla
isimsizzzz_giizli1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Tek tabanca 3 1 Yorumla sk0634 +1 yıl Neden? Yorumla
кış_bαнcєℓєяi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Birisi ile tanıştım. Onunla 💕 1 19 Yorumla sk0634 +1 yıl Kim o şanslı Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl @sk0634 söylemem 🙈🙈 Yorumla sk0634 +1 yıl Başbaşa mı geçicrk? Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl @sk0634 bana romantik bir masa hazırlayacağını söyledi. Ve sürprizleri varmış 🙈🙈 Yorumla sk0634 +1 yıl Çok güzell. Sen hazırlıklı mı gidiceksin peki Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl @sk0634 kırmızı bir elbise alacağım tok bir renk. Uzun zamandır hak etmediğim davranışlara maruz kalmıştım. Çok iyi geldi böyle bir insan. Değer veriyor. Öncesinde yarın sahilde kahvaltı yapacağız. Az önce görüntülü konuştuk. Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl Çok efendi birisi. Esmer beyaz tenli. Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl Allah gerçekten de bir kapıyı kapatıp diğer kapıyı açtı Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl Çok heyecanlıyım 🙈🙈 Yorumla sk0634 +1 yıl :) ohh miss hadi gözün aydın. Gece de birlikte olcak mısınız? Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl @sk0634 hayır. Evime bırakacak Yorumla sk0634 +1 yıl Sevgililer gününde geceyi beraber geçirin bence. Ailen mi izin vermiyor Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl @sk0634 gerek yok öyle şeylere. Ben sevmem Yorumla sk0634 +1 yıl Bu özel bir gün ama emin ol sevgilinde bir beklenti var bu noktada. Neden sevmeyesin her kadın sever. Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl @sk0634 evlenmeden o kadar ileri gitmem. Yorumla sk0634 +1 yıl En ileri ne yaşadın bir erkekle? Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl @sk0634 hiçbir şey içim rahat o yüzden 😊 Yorumla sk0634 +1 yıl E belki sevgilin istiycek bişeyler yaşamak. Böyle sevgilisini kaybeden çok kadın var haberin olsun Yorumla кış_bαнcєℓєяi +1 yıl @sk0634 kendi bilir Yorumla
yigitkmutn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hastanede yatarak tek basima :) 0 2 Yorumla Yomeyamo +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla yigitkmutn +1 yıl Vatan saolsun yomeyamo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Tabiki evlatlarım, kedim ve köpeğim ile onlardan ala sevgili mi olur
Evde geçireceğim. Ailemle
Yalnız başıma
İşte böyle..
www.instagram.com/.../?igsh=aGcycm1jaGFhdTZ3
Agâh’ımla :)
Çok abartılmıyormu bu 14 Şubat ya tekiz böylede iyiyiz
Biride cıkıp demiyor ki gel bu senede sap gezme beraber geçirelim
Ekonomiyi yönetenler saolsun çoğu insan tek tabanca 😂
Sevgililer günü diye bir şey yok bizim kültürümüze göre o yüzden her gün ne yaparsam o günde o
Neden bu kadar erkek ve kadın yalnız? Bence bir arada geçirmeli yalnızlar eşleşip.
Yalnızlar Kulübü partisinde..
Bu sorular bir beni mi üzüyor
14 subatta umarım sevgilisi olanları babaları görür djsjsk
Kendimden başka kimseyle
Tek başıma evde geçircem lanet olsun nefret ediyorum bu günden
Ben ve acılarım baş başa kalmayı seçtik
Ailemle..
14 Şubat bana geçirecek inşallah
Elimle, iki elimle hem de
Gün dogmadan neler dogar bilinmez :D
İşte olacam, iş arkadaslarımla
Ben keyfim ve kahyası ile
Yalnız başıma
14 Şubat ne yeniyo mu🥱🥱
Ne cok veriyorsunuz o güne!
Sap başımıza geçireceğiz
Kendimle
tek başıma of ya gasdfasdfqwe
Çalışarak iş arkadaşlarımla
Bir an önce gelip geçer inşallah
Sevgili varken cekilmeyen bue gün
Kitaplarımla
14 Şubat çalışıyorum
Pofuduk terliklerimle
Tek tabanca
Neden?
kendi başıma
Yalnızımm
Ben keyfim ve kahyası
Tek basima
Birisi ile tanıştım. Onunla 💕
Kim o şanslı
@sk0634 söylemem 🙈🙈
Başbaşa mı geçicrk?
@sk0634 bana romantik bir masa hazırlayacağını söyledi. Ve sürprizleri varmış 🙈🙈
Çok güzell. Sen hazırlıklı mı gidiceksin peki
@sk0634 kırmızı bir elbise alacağım tok bir renk. Uzun zamandır hak etmediğim davranışlara maruz kalmıştım. Çok iyi geldi böyle bir insan. Değer veriyor. Öncesinde yarın sahilde kahvaltı yapacağız. Az önce görüntülü konuştuk.
Çok efendi birisi. Esmer beyaz tenli.
Allah gerçekten de bir kapıyı kapatıp diğer kapıyı açtı
Çok heyecanlıyım 🙈🙈
:) ohh miss hadi gözün aydın. Gece de birlikte olcak mısınız?
@sk0634 hayır. Evime bırakacak
Sevgililer gününde geceyi beraber geçirin bence. Ailen mi izin vermiyor
@sk0634 gerek yok öyle şeylere. Ben sevmem
Bu özel bir gün ama emin ol sevgilinde bir beklenti var bu noktada. Neden sevmeyesin her kadın sever.
@sk0634 evlenmeden o kadar ileri gitmem.
En ileri ne yaşadın bir erkekle?
@sk0634 hiçbir şey içim rahat o yüzden 😊
E belki sevgilin istiycek bişeyler yaşamak. Böyle sevgilisini kaybeden çok kadın var haberin olsun
@sk0634 kendi bilir
Sevgilimle
Evde ailemle
Sevgilim yok evde
Yalnız.
normal geçirecem
ben ve kendim geçireceğiz
Tek basima
Bakırköy'de tek başıma 😊
Tek başıma
Sevgilim uzakta çünkü
Tek başıma